Öğrenci Banka Kredisi
-
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, konu kreyzi nin interneti olmaması ve benden rica etmesi üzerine tarafımdan açılmıştır.
Bir arkadaş banka kredisi çekecekiş, kendisi şu an öğrenciymiş ve şu aralar vekil öğretmenlik yapıyormuş. Hangi bankalar kredi verir,
daha önce kredi çeken var mı ? Diye soruyor :D
-
en az 6 aylık sigortası yoksa hiç bir bankadan alamaz
-
280tl'lik aylık kredi teminat gösterilemez mi
-
kredi teminat oluyordu ben lırken sormuştum
-
ucenmi bunu yazdı
kredi teminat oluyordu ben lırken sormuştum
kaç tl veriyorlar acaba kesin uçar dediğim bi hisse var çekebildiğimce çekip basmam lazım
glaurung tarafından 17/Mar/13 23:50 tarihinde düzenlenmiştir -
ben 2. sınıfta almaya başladım krediyi 5 milyara falan imza atmıştım bankaya sorduğumda 5 milyar kredi verebildiklerini söylemişti
-
takipteyim
-
yapı-kredi'ye bi uğrayın. benim sigorta var ama hiçbir bankayla işim olmadığı için yapı-kredi hariç tüm bankalar kredi vermedi. verebilmesi için kredi kartı kullanmam lazımmış. alışveriş yapıp gününde ödeyecen +puan olacak sonra vereceklermiş filan. ama yapı-kredi hiç bu tarz bişey demedi. olumlu olacak gibi dedi. ertesi gün krediyi verdiler
-
öğrenciye kredi vermezler
anca bi yerde çalışıyo olcan iş yerine gidip dümenden maaş bordrosu alıp kredi için bankaya verdiğinde bile sgkdan sorgulatırlar vermezler kredi mredi
öğretmende olsa sicili temiz olmadıktan sonra kredi mredi vermezler misal garanti kredi kartı borcunu düzgün ödemeyene kredi vermez... -
Aylık gelirini gösteren bir belges veya en az 6 aylık sigortası olması lazım. Bankalar yoksa para vermez