Öğrenci Halleri
-
Bu sene kıbrısı kazandım geldim buraya okumaya.İlk senemiz hazırlık tabi ingilizce, bazı sınıflarda yabancı hocalar girip anlatıyor.Bizde sıfırdan başlıyoruz.Öğrencilerin hepsi;
-Zaten ingilizce bilmiyoruz adamlar ingilizce anlatıyor.
Hoca laf sordumu hocam bunu cevaplayacak kadar iniglizcem olsa hazırlık okumam fln böyle bi havalar.
Bende yok tabi öyle birşey.Kos kocaman 50-60 yaşında prof.lar oturup müfredatı değerlendiriyor dekanlar, rektörler falan.Bizim öğrenci milletide şehrinden daha yeni ayrılmış zavallım gelip adamlara kafa tutuyor.
--------
tabi bu kadar mı değil bizim öğrencilerimizin huyudur ödemeli..Türkiyede kontör 20 küsür galba.Kıbrısa geldik 5 ytl.Öğrenciler vaz geçmiyor yine ödemeli.Bu bi çeşit öğrenci alışkanlığı.Adamlar bara gidiyor bira 5 ytl, taksiye biniyor şehir içi 5 ytl, bakkaldan 2 bira alıyor 5 ytl ama zahmet edip kontöre 5 ytl veremiyor.Acınacak halde bu öğrenci milleti.
Öğrencilerin zaten işi gücü alışkanlık.Neye alıştılarsa.Kontörsüzlük, devamlı üniversiteye bi yakınma....
Kıbrısı öyle bi anlatılar ki ben dedim uçaktan inip yurda gidene kadar 3 kızla birlikte olurum.Bi geldim kız başına düşen erkek hasılası 6-7 civarı hazırlıkta.Yuh be dedim bu kadarda yalan olmazmış.
Zaten bizim arkadaşlarında durumu içler acısı.Adam Türkiye de kavga dövüş futbol, hiç kızlarla arası iyi değil buraya geliyor "lan hani burda hergün başka kızla takılırdık?" lan eşşoğlu bi muhabbet etmişliğin yok, tip desen zaten yok..
Özellikle bu üniversite öğrencilerinin kız konusunda ısrarlarını anlamıyorum.İlla bulacaklar illa olacak her ay en az bi kere ilişki şart !! e baba otur otur otur, kızlara sex objesi gibi bak ondan sonra neden kızlarla aram iyi değil..
Çok feci durumda bu öğrenciler.Abazan, halleri harap, öğrenci evi daha bi harap bide üstüne kontörsüzlük bırak ya...------------
-Öncelikle öğrenci adını verdiğimiz cinsler kesinlikle sigara paketlerini biriktirir.Hele hele kıbrıstalarsa masa yapılır, orjinal fikirlerden icaat yapılır.İçki şişeleri kolleksiyon halindedir daima.
-Hele hele evlerde yatış pozisyonlari var ki her yatakta iki kişi, yerlerde fln olmak üzre 40 kişi aynı evde yata bilir.Tabi bu durumda o kadar ayak ve göt = berbat bir konu tamam eyw.Zaten 40 kişiye alınacak biralar 300 tane falan olacağından belli bir zamandan sonra eve gelenler bira içmeden kokudan sarhoş olabilme kapasitesine sahip olabilir.
-parası yoktur yemek'e o gider cumartesi partiye hesabıda cabası.Bazen eğlenceler daralta bilir 20 ytl giriş + 10 kağıt bira yerine gidilip bi bowling te eğlenilebilite yüksektir.... uzayıp gider...
-
sen yenısın galiba kıbrısta :)
-
evt.. firts year..