folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Öğrenci İsen Yıllık Masraf Parası Verme!

Öğrenci İsen Yıllık Masraf Parası Verme!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

İş bankası geçenlerde 30 ytl hesap işlem parası kesti. Tutdum aradım biraz tartıştdıkdan sonra öğrenci isem hesap işlem parasınının kesilmeyeceğini söylendi. eğer kesildiyse hesaba geri aktarım olacağını belirtti. Bir dilekçe ile öğrenci belgesi ile şubeye başvurmanız yeterli. Dilekçe yazmasını bilmeyenler için bir örnek dilekçe hazırlayayım..

.../..../2007

TÜRKİYE İŞ BANKASI .......... ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

Bankanızın ........................Müşteri ve .................................... Hesap nolu müşterisiyim. ../../2007 Tarihinde yıllık masraf adı altında ...YTL hesabımdan kesilmiştir. .... Üniversitesi Öğrencisi olduğum için Bu kesilen ücretin Tekrar hesabıma aktarılmasını istiyorum. Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.

Adres_________:                                                                                               Ad Soyad - imza

EK1: Öğrenci Belgesi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Öğrenciyken ben farklı yollar izlerdim ve her seferinde para ödemeden işlemlerimi yapardım.

Sağolasın hoca güzel bir paylaşım bilmeyenler için.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

nerde beles oraya yerles :)

alper bos mezar bulsan hemen degerlendireceksin ha

guzel paylasim guzel fikir, askerdeyken benden kesmislerdi hipnetorlar, kotu koymustu o zaman

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    daha çok şey var ya... Güzel paylaşım hoca

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Tşk alper güzel paylaşım:)

30 kaat  aq boru diil :P

Toplam Hit: 1133 Toplam Mesaj: 5