folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öğrenci Ne Yapsa Yeridir...

Öğrenci Ne Yapsa Yeridir...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

arkadaşlar yeni bir yarışma başlamış, öğrencilerin yaratıcı icatları üzerine...

ahanda adres bu;

http://www.ogrencineyapsayeridir.com/web/index.html

belki katılan olur aramızdan...

not: canlılar üçe ayrılır: hayvanlar, bitkiler, öğrenciler...yaşayan en sefil varlık öğrencleridir...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    o çok önceden vardı be yestercım benim.ama dur bakalım bizden ne çıkacak acaba :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

Dip Not:

Katılımcılar siteye yükledikleri fotoğraf ve fikirlerin her türlü kullanım, yayın ve telif hakkını peşinen VESTEL Dayanıklı Tüketim Pazarlama A.Ş.’ye devrettiklerini kabul ve beyan ederler. Katılımcıların siteye yüklediği içeriklerin fikri hakları ile ilgili 3. şahıslarla aralarında doğabilecek herhangi bir ihtilaftan Vestel Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama A.Ş. sorumlu değildir. Yarışmaya katılmak isteyenler yukarıdaki koşulları peşinen kabul ettiklerini beyan ederler.
    Vestel Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama A.Ş. nin düzenlediği “Öğrenci Ne Yapsa Yeridir Yarışması” na www.orgrencineyapsayeridir.com sitesine giriş yapıp başvuru formunu doldurarak yarışmacı olarak katılan tüm kişiler;

www.orgrencineyapsayeridir.com sitesinde yayınlanan tüm yarışma şartlarını kabul ederek onayladığı “Yarışma Katılım Şartnamesi”ndeki kabul ve taahhütlerinin geçerliliği aynen devam etmekle birlikte , Yarışmaya katıldığı projesinin/fikrinin/fotoğrafının Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’ndan kaynaklanan tüm telif ve mali hakları da yarışmaya katılmak ve proje/fikir/fotoğrafını, zaten www.orgrencineyapsayeridir.com sitesine yüklemekle birlikte süre , yer ve muhteva bakımından sınırsız olmak kaydıyla ve bedelsiz olarak Vestel Dayanıklı Tüketim Malları Paz. A.Ş. ne devir ve temlik etmiş bulunmaktadır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    ali ne yapsak lo :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 1080 Toplam Mesaj: 4