Öğrenci Olmadığı Halde Yurtta Kalmak ?
-
arkadaşlar yurtta kalmak istiyorum masrafları azaltmak için. öğrenci olmadığım halde yurtlar kabul eder mi? yurta girişte ne tür belgeler istiyorlar . üniversiteyi arayıp onaylatıyorlar mı belgeleri?
-
Kyk yurtlarindan bahsediyorsan kabul etmezler. Ozel yurtlar kabul eder.
-
hocam özel yurtta hiçbir sıkıntı yaşamazsın zaten çalışanlara ozel konaklama da sağlıyorlar.
yalnız, masrafları kısmış olacagını sanmıyorm yurtlar evlerden daha pahalı.
-
Türkiye üzerinde özel yurtlardan daha pahalı bir konaklama yöntemi yoktur.
Hatta konaklama demeye dilim varmıyor. sikiş yöntemi diyelim.
-
Hukuki olarak kıl ve her boku sorgulayan bir kurum kuruluş havasındaysa kesinlikle hazırla kendini derim hocam. Özel yurtlarda kaldım İstanbul Anadolu yakasında arıyorsan bilgi verebilirim ama bazıları kişiye göre karar verir ama yönetmelikte yaş sınırından tut okuyup okumama ve genelden özele kazık dolu
-
Öğrenci evlerine arkadaş arayanlar var onları araştır derim. Facebook üzerinde de bulabilirsin.Tabi ne kadar güvenilir kısmet :))
-
Kaldığım özel yurtta öyle bir abim var, yakın bir dostlugumuz da var, ben vizelerden finallerden yakınıyorum o işim var kasım var sevgilim yok derdinde.. Kendi açımdan iyi bir durum olarak görüyorum..
-
Kaldığım özel yurtta öyle bir abim var, yakın bir dostlugumuz da var, ben vizelerden finallerden yakınıyorum o işim var kasım var sevgilim yok derdinde.. Kendi açımdan iyi bir durum olarak görüyorum..
-
Bir yaz için bende bu soruyu soracağım sanırım. Harbiden yok mu böyle bir şey. Kalabiilsek keşke iyi olurdu.. Yeni mezunum..