folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öğrenci Pasosu Güncelleme

Öğrenci Pasosu Güncelleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delimanyak87
    delimanyak87's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Bugün paso'ya aylık yüklemek için gittiğimde, bayideki adam bana "pasonu güncellemen gerekiyor. yükleme yapamıyorum" dedi, ve bende süper bi zekilik yaparak nasıl yapacağımı sormadan sanki biliyormuş gibi eve geldim. Kafama anca dank ettiği nasıl yapacağımı bilmediğim. Eğer bilen arkadaşlar varsa ve yardım ederlerse, inanılmaz büyük süper mega hiper bir sevaba gireceklerdir :) şimdiden teşekkürler...

Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, Cennet-i ala meyhane midir? Her kuluna iki huri vereceğim diyorsun, Cennet-i ala kerhane midir?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Öğrenci misin?İstanbul mu şehir?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delimanyak87
    delimanyak87's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:
    -----------------------------

Öğrenci misin?İstanbul mu şehir?

Öğrenci ve evet istanbul...

Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, Cennet-i ala meyhane midir? Her kuluna iki huri vereceğim diyorsun, Cennet-i ala kerhane midir?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

üni de isen okul kimlik kartı üstünde yeni yılın bandrolü olan yada her iki türlü okuldan öğrenci belgesi alıp.Avrupa yakasında isen Pazartekke de okulun karşısında müdürlük var bir adet fotoğraf ile birlikte gidiyorsun 5 dakika bekliyorsun. :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

hocam vapur iskleerinde yada metrobüslerin orda dolum yerleri oluyor ya kendin dolruosun oraya kartı uzat kartı güncelliyor.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Üç beş gün önce 1.65 bastım. Gittim mahalledeki bayiye, anlattım durumu. Makineye soktu çıkardı, tamamdır uzattım dedi. 0.95 devam. :F

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

hocam vapur iskleerinde yada metrobüslerin orda dolum yerleri oluyor ya kendin dolruosun oraya kartı uzat kartı güncelliyor.

aynen dediği gib...gidiyosun metrobüs metro vs.biyere o otomatik dolum cihazları var ya ona bi tutuyosun kart güncellendi diyo....ben de para yükliyim derken birden bu yazı çıktı şaşkınlıkla karışık sevindim=) keşke orda adama soraydın yakında varsa o cihazlardan halledip aylığını yüklerdin

Toplam Hit: 5125 Toplam Mesaj: 7