Öğrenci Pasosu Güncelleme
-
Merhaba arkadaşlar. Bugün paso'ya aylık yüklemek için gittiğimde, bayideki adam bana "pasonu güncellemen gerekiyor. yükleme yapamıyorum" dedi, ve bende süper bi zekilik yaparak nasıl yapacağımı sormadan sanki biliyormuş gibi eve geldim. Kafama anca dank ettiği nasıl yapacağımı bilmediğim. Eğer bilen arkadaşlar varsa ve yardım ederlerse, inanılmaz büyük süper mega hiper bir sevaba gireceklerdir :) şimdiden teşekkürler...
-
Öğrenci misin?İstanbul mu şehir?
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
Öğrenci misin?İstanbul mu şehir?
-----------------------------Öğrenci ve evet istanbul...
-
üni de isen okul kimlik kartı üstünde yeni yılın bandrolü olan yada her iki türlü okuldan öğrenci belgesi alıp.Avrupa yakasında isen Pazartekke de okulun karşısında müdürlük var bir adet fotoğraf ile birlikte gidiyorsun 5 dakika bekliyorsun. :D
-
hocam vapur iskleerinde yada metrobüslerin orda dolum yerleri oluyor ya kendin dolruosun oraya kartı uzat kartı güncelliyor.
-
Üç beş gün önce 1.65 bastım. Gittim mahalledeki bayiye, anlattım durumu. Makineye soktu çıkardı, tamamdır uzattım dedi. 0.95 devam. :F
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam vapur iskleerinde yada metrobüslerin orda dolum yerleri oluyor ya kendin dolruosun oraya kartı uzat kartı güncelliyor.
-----------------------------aynen dediği gib...gidiyosun metrobüs metro vs.biyere o otomatik dolum cihazları var ya ona bi tutuyosun kart güncellendi diyo....ben de para yükliyim derken birden bu yazı çıktı şaşkınlıkla karışık sevindim=) keşke orda adama soraydın yakında varsa o cihazlardan halledip aylığını yüklerdin