folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öğrenci Sigortası Nedir Kimleri Kapsar

Öğrenci Sigortası Nedir Kimleri Kapsar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi arkadaşlar diyelimki ben 25 yaşını doldurmamış ve çalışmıyan bir üniversite öğrencisiyim anne babamında sigortası yok budurumda benim salıktan yararlanmak için neypmam lazım öğrenci sigortası diye birşey duydum bütün ünüversite öğrencilerini kapsıyormuş varmı öle bişey

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Alper en net ve doğru cevapı verir sana,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

üniversitenin mediko su var hocam oraya başvuracaksın. bizim bazı arkadaşların ailesinin sigortası falan yoktu onlar o şekilde yapıyorlardı.. önce fakültenin öğrenci işleriyle bi konuş sonra mediko ya git.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi 24 saat arayabilirsin hocam. Sor bakalım.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Universite senin yerine yapıyor zaten o işlemleri. Yinede SGK ya git sorgulat. Eğer yoksa bir öğrenci belgesi ile yapabiliyorsun. Ama universite kendisi otomatik yapıyor. Ben lise son da 18 yaşımı doldurdum diye sigortam iptal olmuş haberim yoktu. Öğrenci belgesi ile SGK ya gittim hallettim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Devlet uzmanlık alanım değil

ama üstde dedikleri gibi üni bakar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Yeni kanuna göre eğer sigortan yoksa devlet otomatik olarak sigortalı yapıyor zaten aylık 30 liradan başlayan fiyatlarla. Bana 750 lira kitlemiş misal. Haberim yoktu sigortalı oldugumdan. Bence önce bi sorgulat sitede link vardı, eğer borcun harcın varsa muhtemelen sigortalısındır zaten.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 760 Toplam Mesaj: 7