Öğrenciye Kredi(Soru)
-
müridler öncelikler herkese kolay gelsin.bana bu aralar toplu bir şekilde para lazım.yaklaşık 1500-2000 tl kadar.öğrenciyim ve taksitler halinde bi ay içerisinde ödeyebilirim.üzerime herhangi bir ev yada farklı bir mülk yok.bu şartlara kredi verebilecek olan bi yer ya da bir yordam bileniniz var mı?şimdiden teşekkurler.
-
peace bunu yazdı:
-----------------------------müridler öncelikler herkese kolay gelsin.bana bu aralar toplu bir şekilde para lazım.yaklaşık 1500-2000 tl kadar.öğrenciyim ve taksitler halinde bi ay içerisinde ödeyebilirim.üzerime herhangi bir ev yada farklı bir mülk yok.bu şartlara kredi verebilecek olan bi yer ya da bir yordam bileniniz var mı?şimdiden teşekkurler.
-----------------------------aynı durumdayım banada 500 tl lazım sadece takipteyim :)
-
500 tl kredi kartı veriyor işbankası ama 2000 tl çalışmıyorsan öğrenciye zor verirler. Ama 3-4 bankadan 500 tllik kredi kartı alabilirsin belki. Yapıkredi akbank işbankası ziraatten falan.
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------500 tl kredi kartı veriyor işbankası ama 2000 tl çalışmıyorsan öğrenciye zor verirler. Ama 3-4 bankadan 500 tllik kredi kartı alabilirsin belki. Yapıkredi akbank işbankası ziraatten falan.
-----------------------------yok hacm kredi kartına bulaşmak istemiyorum 500 tl verse bi banka 100 100 ödicem gideck öyle işte
-
ben kredi kartı da alamıyom aq :| kaç ay banka banka gezdim 500 1000 lira kredi alabilir myiim diye de en son 2 sene önce bıraktım o zaman vermiyolardı.hiç bi banka vermedi. işiniz zor. takip edicem bulursanız veren bi yer ben de başvurayım :|
-
en kolay kredi kartı veren yüksek faizli olan finansbank burayı deneyebılırsınız
eger aöf ogrencısı ısenız vakıfbanktan 200 300 lımıtlı kredı kartınızı kesin alırsınız
2 ay çek bosalt yatır yaparak 400 500 e kadar limit yukseltebılırsınız
nacizane tavsiyem bulasmayın pederiniz vs. aracılıgıyla nakıt sıkıntınızı çözün