Öğrenciye Kredi(Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

müridler öncelikler herkese kolay gelsin.bana bu aralar toplu bir şekilde para lazım.yaklaşık  1500-2000 tl kadar.öğrenciyim ve taksitler halinde bi ay içerisinde ödeyebilirim.üzerime herhangi bir ev yada farklı bir mülk yok.bu şartlara kredi verebilecek olan bi yer ya da bir yordam bileniniz var mı?şimdiden teşekkurler.

Hi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

peace bunu yazdı:
    -----------------------------

müridler öncelikler herkese kolay gelsin.bana bu aralar toplu bir şekilde para lazım.yaklaşık  1500-2000 tl kadar.öğrenciyim ve taksitler halinde bi ay içerisinde ödeyebilirim.üzerime herhangi bir ev yada farklı bir mülk yok.bu şartlara kredi verebilecek olan bi yer ya da bir yordam bileniniz var mı?şimdiden teşekkurler.

aynı durumdayım banada 500 tl lazım sadece takipteyim :)

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

500 tl kredi kartı veriyor işbankası ama 2000 tl çalışmıyorsan öğrenciye zor verirler. Ama 3-4 bankadan 500 tllik kredi kartı alabilirsin belki. Yapıkredi akbank işbankası ziraatten falan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

livane bunu yazdı:

500 tl kredi kartı veriyor işbankası ama 2000 tl çalışmıyorsan öğrenciye zor verirler. Ama 3-4 bankadan 500 tllik kredi kartı alabilirsin belki. Yapıkredi akbank işbankası ziraatten falan.

yok hacm kredi kartına bulaşmak istemiyorum 500 tl verse bi banka 100 100 ödicem gideck öyle işte

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ben kredi kartı da alamıyom aq :| kaç ay banka banka gezdim 500 1000 lira kredi alabilir myiim diye de en son 2 sene önce bıraktım o zaman vermiyolardı.hiç bi banka vermedi. işiniz zor. takip edicem bulursanız veren bi yer ben de başvurayım :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

en kolay kredi kartı veren yüksek faizli olan finansbank     burayı deneyebılırsınız

eger aöf ogrencısı ısenız vakıfbanktan 200 300 lımıtlı kredı kartınızı kesin alırsınız

2 ay çek bosalt  yatır yaparak 400 500 e kadar limit yukseltebılırsınız

nacizane tavsiyem bulasmayın pederiniz vs. aracılıgıyla nakıt sıkıntınızı çözün

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
Toplam Hit: 1353 Toplam Mesaj: 6