Öğrenim Kredisi-Burs Çıkanlar, Noter İşlemleri Hakkında.
-
mrb,
öğrenim kredisi için başvurdum, senedimi noterden aldım, gittim bir salaklık edip posta ile yolladım.
istanbuldan ankara kyk müdürlüğüne yolladım.
en son başvuru günü 30 aralık, ben 27sinde yolladım malum 2 günde ulaşır dediler.
şimdi bu daha istanbulda görünüyor, gidecek dağıtıma verilecek vsvs. hayatta ulaşmaz
şimdi bu belgeyi tekrar cıkartıp istanbul kyk müdürlüğüne gitmeyi planlıyorum.
ben şimdi 43 tl ye aldığım bu senedin aynısını tekrar çıkartabilirmiyim?
yarın son günü, ne yapabilirim arkadaşlar?
SN İŞLEM / YER TARİH1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(GÜLTEPE) 27/12/2010 16:56:312.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL AV 29/12/2010 00:27:073.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL AV 29/12/2010 00:27:09 -
naptın sen yahu
bolge kyklara verılecektı bu ne dıye posta ıle yolladınkı
gıt noterden bır ornegını al kyk a ver yarın yoksa alamayabılırsın
-
hipokondriyak1 bunu yazdı:
-----------------------------
naptın sen yahu
bolge kyklara verılecektı bu ne dıye posta ıle yolladınkı
gıt noterden bır ornegını al kyk a ver yarın yoksa alamayabılırsın
-----------------------------şu maddede yazıyordu
3) NOTERCE VERİLEN TASDİKLİ TAAHHÜT SENEDİNİZİ EN GEÇ 30 ARALIK 2010 TARİHİ MESAİ BİTİMİNE KADAR SİZE EN YAKIN BÖLGE VEYA YURT MÜDÜRLÜKLERİMİZE YA DA “YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ YURTLAR KURUMU KREDİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI CEMAL GÜRSEL CAD. NO:61 06590-CEBECİ / ANKARA” ADRESİNE POSTA İLE VEYA ELDEN TESLİM ETMENİZ GEREKMEKTEDİR.
hocam bir örneği için tekrar bu ücreti ödeyecekmiyim?
birde farklı bir noterden halledebilirmiyim bilgin varmı acaba
-
ARKADAŞLAR BEN BİRŞEY SORACAĞIM BANA KREDİ CIKTI AMA BEN KREDİ ALMAK İSTEMİYORUM HİÇ Bİ İŞLEM YAPMADIMM SORUN YOK DİİMİ?
-
fatihari41 bunu yazdı:
-----------------------------
ARKADAŞLAR BEN BİRŞEY SORACAĞIM BANA KREDİ CIKTI AMA BEN KREDİ ALMAK İSTEMİYORUM HİÇ Bİ İŞLEM YAPMADIMM SORUN YOK DİİMİ?
-----------------------------yok
-
tatlı tatlı yiyin
ama öle bi acı acı çıkarmasıa var kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......)
-
aklında bulunsun geçen yıl yetişmediği için 3 defa süreyi uzattılar muhtemelen bu yıl da aynı şey olur, yetişir postan