Öğrenmek İçin Dil Seçimi
-
Merhaba arkadaşlar,ben yabancı dil öğrenmeyi düşünüyorum ama karar veremedim ve size danışmaya karar verdim,ingilizce gayet iyi.İleride yazılım geliştirici olmayı düşünüyorum ve bunu kariyerim için değilde daha ziyaret kişilik olarak geliştirmesi için yapmayı düşünüyorum...
Hangi dili ve nasıl(hangi eğitim seti mesela rosetta stone,tellme more,daylight) daha çabuk ve kolay öğrenebilirim ????
Dil konusunda tavsiyeye açığım,sevgilerimle....
-
teknik arapça bilen eleman eksiği var ülkemde değerlendir bence.
-
Arapça kolay bir dildir. 6-7 ayda iletişim kurmak için yeterli seviyeye gelebileceğini düşünüyorum. İspanyolca da yaygın bir dil olduğu için onu öğrenmen de faydalı olabilir.
-
almanca olabilir,kelime yapısı fln ingilizceye benzer
-
dostum amacın sadece merak ise:
eğer güney amerika dersen ispanyolca öğren
eğer afrika dersen fransızca öğren
eğer asya diyeceksen rusça öğren
eğer uzakdoğu-avrupa dersen ingilizce yeterli( onu da biliyomuşsun zaten)
ha dersen var mı ekstra söyleyebileceğin dil o da olur portekizce. dünya üzerinde 5-10 ülke anca konuşur ama güzel bi dil bana göre. brezilyalı arkadaşlardan biliyorum. ama tavsiyem brezilya portekizcesini öğren. portekizle fark var arada ondan.
-
işi maddiyata dökeceksen bildiğim kadarıyla ( yanlışım varsa düzeltin ) çince bir sayfanın çevirisi 20$
-
çince öğren 7-8 lehçesi var sırayla başla
-
Hangi dili ögrenirsen ogren eger imkanin varsa ulkesinde ogrenmeye calis..Daha hizli ogrenirsin..
Bana kalsa Ingilizce,Rusca,Ispanyolca,Cince ogren dicem ama sen bilirsin..Ben de senin gibi secim arefesindeyken sectim Cinceyi..Cinde dil egitimi aliyorum suan..3 ay olacak geleli..Eger ogrenmeye karar verdiysen kararindan vazgecme..
Kolay gelsin..