Öğretmen Evlerin De Konaklama Süresi Var Mı ?
-
Merhaba iyi akşmalar Tahribat ailesi
Hemen değil ama 3-4 ay sonra veya içerisin de
Tokat'a kzı arkadaşımı görmeye gitmek istiyorum
Akrabalar vs var ama beni tanımazlar, Otel baktım 4 gece 700-800 arası tutuyor
Biraz da merkezi kalıyor kız arkadaşım köy tarafların da
Neyse öğretmen evleri demişti bana
Ben az önce aklıma esti baktım Sivil'e 60tl gözüküyor
Düşündüm ki, İşim bilgisayar üzerinde Laptop vın alayım,
1.000 küsür de para ikamete ayırayım ve uzun süreli Öğretmen evinde ikamet edeyim
Ama merak ettiğim evdeki bireylere sordğum da, Bana bir kaç günlük günü birlik gibi sistem
Üzerinde olduklarını söylediler öğretmen evlerinin.
Nette araştırdım, Kurumsal alanda 15 gün ikamet yazan bir madde gördüm ama inanın anlayamadım
Bilen eden vardır sormak istedim.Mantık şu Tokat'ta Sivil olarak gideceğim ve ücretini de ona göre ödeyeceğim
Bir öğretmen evinde 10 gün ve daha üstü mümkün mertebe 30 gün
15-20 Kafi derece de bir süre kalmak istiyorum
Öğretmen evi prosedürlerinin de tüm günlerinin ücretini nakit vereceğim şekil de
Ters bir durum var mıdır ? Konaklama süresin de sınır ? Veya sivile dair sınır ? Sürek kısıtlaması ?
Sonra yalan olmayayım :)Teşekkür ederim
Speedyy tarafından 05/Ağu/16 22:17 tarihinde düzenlenmiştir
Not ; en uygun burası bulabildim değilse de, uyarı verin yerini değiştireyim konusunun -
Aklıma gene geldi yeni konu açmadan da sorayım :)
İphone 6'larda denediğim 2 telde
Whatsap ve iphoene arası yapılan bir işlemde Whatsap çöküyor
Otomatik kapanıyor bunu bildirsem mi :) -
Tamamen oradaki yönetimin insiyatifine kalmış birşey. Şantiye personellerinin aylarca konakladığı öğretmenevi biliyorum.
-
Delegado_Zero bunu yazdı
Tamamen oradaki yönetimin insiyatifine kalmış birşey. Şantiye personellerinin aylarca konakladığı öğretmenevi biliyorum.
O zaman ben pazartesi gidilmesi muhtemel öğretmen evini arasam
Her şeyi ayrıntısı ile anlatsam öğrensem en azından birincil ağızdan bilgi alırım demi ?
İşin özü hayal kırıklığı yaşamayayım diye bilgi toplayarak garantilemeye çalışıyorum
Arayınca olmaz denilir diye ama bir adım bir adımdır :) Saolasın hocam inşallah beklediğim gibidir -
Aylık ücret değişiyor görüş istersen. Konaklama süresinde problem olacağını düşünmüyorum.
Apart dairede daha çok rahat edebilirsin.
-
-
Konu tamamen Öğretmenevi Müdürü'nün insiyatifinde. Çünkü öğretmenevlerinde öncelik MEB personeli ve ailelerindedir. Daha sonra 657'ye tabi kamu personelleri ve aileleri gelir.
Uzun süre kalacaksan; 1-2 ay gibi. Ödemelerini peşin alırlar. Birde bildiğim öğretmenevinde uzun süre kalmak için kamu personeli olma şartına bakıyorlar. Memurun birinci dereceden akrabası değilsen, öğreci iken bile en fazla 1-2 gün misafir ederler. Sonra sepet...
Ama dediğim gibi iş müdüründe bitiyor...
-
ara bir görüş hocam. çok fazla talep almıyorsa genelde boş geçiyorsa rahat kalırsın. müdürle görüştüğünde durumu anlatır kalman gerektiğini güzel şekilde ifade edersen yardımcı olurlar zorluk çıkarmazlar.
-
Yönetmelik gereği en fazla, aralıksız olarak 15 gün kalabilirsin. 15 gün sonra bi günlük çıkış yapıp sonra bir 15 gün daha kalabilirsin. Böyle enteresan bir yönetmeliği var. Ancak sorumlu kişi, durumunu anlattıktan sonra muhtemelen seni istediğin süre kadar idare edecektir. Sana önerim, olabildiğince güven veren bir profil çiz :)
-
hocam ben 5 gün falan kalmıştım sürede sıkıntı olacağını sanmıyorum uzun süre kalan kişiler biliyorum sıkıntı olmaz büyük ihtimalle wifi ağı falanda mevcut genelde ben manisada kalmıştım.