Oha Vodafone Mobil İnternet Hizima Bakin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Haftalik net paketi bulamadiklari icin 12 tl ye 1gb akk olan sinirsiz vodemnet paketi tanimladilar. Bugun netin son gunu ve kotayi astigim halde suan ki internet hizima bakin. 3g mobil internette boyle bir hiz mevcutmu. Ben evimde 7000lerde kullaniyorm :))

http://k1309.hizliresim.com/1f/d/sm6r5.png

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Az bile ben 60000 gördüm vodafone da

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

hız testleri herzaman doğru sonucu göstermeyebiliyor. dosya indirirken denersen daha net sonuç alırsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

La nasil 60bin goruyosunuz benm en yuksek gordugm bu iste smdi baktm yine 17.900. 15g filan mi cikti haberim yok. Dosya indirirken de yuksek hocam oyun indiriyorm 35 mb 5sn ye de filan iniyor hemen

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

La nasil 60bin goruyosunuz benm en yuksek gordugm bu iste smdi baktm yine 17.900. 15g filan mi cikti haberim yok. Dosya indirirken de yuksek hocam oyun indiriyorm 35 mb 5sn ye de filan iniyor hemen

Avea 5 mbit anca gördüm :/ ping de tavan. Neyse verdiğimiz paraya değer :D

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

cihaz ne 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

cihaz ne 

S4 hocam

Toplam Hit: 1080 Toplam Mesaj: 7