OKB(Takıntı Hastalığı) Ben Yendim Yenmek İsteyenler İçeri
-
hocalar bu konuyu okb hastalığına sahip arkadaşları bildilendirmek için açtım
okb bildğiniz gibi psikiyatrinin kanseri günlük yaşamı olumsuz etkileyen bir hastalık.Tedavisi çok zor hastalık yaklaşık 7 yıldır bu hastalığa sahibim çok kötü zamanlar oluyordu krizler derecesine el yıkama,hastalık vb. gibi şeyler.Çok doktora gittim her ilacı kullandım uyutmaktan başka bir boka yaramadı en son bi doktora gittim onun tavsiyesi üzerine bi kişisel gelişim merkezine gittim ilk seansıma gittiğimde bana olayı anlattı haftada 1 seans 1 saat olarak geleceğimi söyledi ve 10 haftada bundan kurtulabilieceğimi söyledi ilk başlarda işe yarayacağını bende sanmadım ama gerçekten ki çok işe yaradı bugün 7.seansa gittim inanılmaz derecede takıntısız yaşıyorum 2 3 haftadır tedavi tam bitmedi ama gerçekten çok rahatladım yaptıkları olay bars enerji,r2 enerji,bilinç yönlendirme 7 haftada ben inanılmaz yol aldım gerçekten çok işe yarıyor eğer bu hastalığı taşıyan arkadaşlar varsa onlarda kendi şehirlerinde bu tarz şeyleri yapanlar varsa danışsınlar çok iyi geleceğine eminim şahsen şu an çok rahatım normal insan gibi yaşıyorum merak ettiğiniz birşey varsa pm atabilirsiniz yardımcı olabilirim.
-
Bende de vardı bu uyuz şey ama yalnızca bilinç seviyesinde, beynimi istemediğim şeyler meşgul ediyordu sürekli, kendiliğinden geçti sonra ama.