Okçuluk-Atıcılıkla İlgilenenler
-
Okçulukla ilgilenmek istiyorum, bu işin piyasası nedir?Nereden almak gerek, alırken nelere dikkat etmek gerek. Kimler almalı, kimsel bu spora bulaşmamalı. hobi olarak yapılabilecek bir şey mi? Kursuna eğitimine gitmek gerekir mi?
Poligon gibi atış yapabileceğim yerler nereler ve ücretlimi oluyor gibi bir çok sorum var. Tabi bunlar için google linki vericek kesim var ancak ben tahribatta bu işle ilgilenenlerin tavsiyeleri için konu açıyorum, hem belki birilerinin de sorusu vardır.
Yer istanbul.Boy 1.90. Kilo 65
-
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-atletizm-firefox-av-icin-yay-ve-oklar-214883429/detay
satıyorum hocam
eğitimini ve kondisyonunu sağlayan herkes alabilir yapabilir.
sorunlarına gelecek olursak gençlik spor müdürlüğüne gideceksin bu işin mutlak eğitimini almalısın edindiğin bilgiler yetersiz kalsız hem fiziki anlamda kendini geliştirmelisin hemde teknik anlamda zorlanabilirsin makaralı ve klasik yaylar vardır makaralı yayın mantığı kirişi çektiğin anda belirli bir noktadan sonra yay boşluyor sanki bişey çekmiyormuş gibi hissediyorsun vucuda binen baskı azaldığı için çok daha rahat nişan alabilirsin diğer yaylarda zorlanıyor insan.sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum :)
bladex38 tarafından 01/Haz/15 22:03 tarihinde düzenlenmiştir -
bladex38 bunu yazdı
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-atletizm-firefox-av-icin-yay-ve-oklar-214883429/detay
satıyorum hocam
eğitimini ve kondisyonunu sağlayan herkes alabilir yapabilir.
sorunlarına gelecek olursak gençlik spor müdürlüğüne gideceksin bu işin mutlak eğitimini almalısın edindiğin bilgiler yetersiz kalsız hem fiziki anlamda kendini geliştirmelisin hemde teknik anlamda zorlanabilirsin makaralı ve klasik yaylar vardır makaralı yayın mantığı kirişi çektiğin anda belirli bir noktadan sonra yay boşluyor sanki bişey çekmiyormuş gibi hissediyorsun vucuda binen baskı azaldığı için çok daha rahat nişan alabilirsin diğer yaylarda zorlanıyor insan.sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum :)
700 lira şimdilik hobime veremeyeceğim bir rakam ancak bir kaç sorum var
Bu boya göre ne kadarlık bir yay gider , şimdi çekince yarıda bitmesin yay
21 yaşında üniversite öğrencisiyim,Gençlik ve spor müdürlüğüne tam olarak nerelerden başvuruluyor ve belirli bir eğitim tarihleri varmı? ücretliyse ortalama ne kadar bir bilgin var mı?
-
Hocam bulunduğun ilçenin müdürlüğüne git onlar sana bilgi verir öğrencilere ücretiz sanırım yazda geliyor kurslar açılır orda yay da verirler size zannetmiyorumki burada daha fazla bilgi bulabilesin. Kullanacağın yaya göre bilgi vermek lazım şimdi ne desem boş :) en güzel bilgiyi ve eğitimi spor ve gençlik bakanlığı okçuluk federasyonundan alabilirsin. Bnmki daha giriş seviyesi pahalı bir spordur oklar tüketim ürünü sürekli yenisini almalısın güzel Bir makaralı yay aksesuarları ile birlikte 3000 tl yi rahat geçer
Bu arada bnde 1 87 yim anca zapdedebiliyorum :)
bladex38 tarafından 01/Haz/15 22:25 tarihinde düzenlenmiştir -
erebos bunu yazdı
Yemek ye, yemek :D
-
erebos bunu yazdı
Vay amk ben boy 1.91 Kg 126 sanırım biraz kilo vermem gerek
-
marad10a bunu yazdı
Nedense bu aklıma geldi :)
-
bladex38 bunu yazdı
Hocam bulunduğun ilçenin müdürlüğüne git onlar sana bilgi verir öğrencilere ücretiz sanırım yazda geliyor kurslar açılır orda yay da verirler size zannetmiyorumki burada daha fazla bilgi bulabilesin. Kullanacağın yaya göre bilgi vermek lazım şimdi ne desem boş :) en güzel bilgiyi ve eğitimi spor ve gençlik bakanlığı okçuluk federasyonundan alabilirsin. Bnmki daha giriş seviyesi pahalı bir spordur oklar tüketim ürünü sürekli yenisini almalısın güzel Bir makaralı yay aksesuarları ile birlikte 3000 tl yi rahat geçer
Bu arada bnde 1 87 yim anca zapdedebiliyorum :)
cok tesekkur ederim yardımın ıcın,mahsuru yoksa ileride konu hakkında dotularım olursa tekrsr dormak isterim:)
-
Sammy bunu yazdıerebos bunu yazdı
Vay amk ben boy 1.91 Kg 126 sanırım biraz kilo vermem gerek
buzukatak bunu yazdıerebos bunu yazdıYer istanbul.Boy 1.90. Kilo 65
Yemek ye, yemek :D
:Daslında 70 dim de ufak bir zehirlenmeden sonra epey kilo verdim,daha yeni yeni kilo almaya başladım.
Birde ben ekmek plav makarna tuketmiyirum patateside nadiren,bu yuzden kilo alamiyorum deneyebilirsin,yasamanin degerini anliyosun:D