folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okçuluk-Atıcılıkla İlgilenenler

Okçuluk-Atıcılıkla İlgilenenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Okçulukla ilgilenmek istiyorum, bu işin piyasası nedir?Nereden almak gerek, alırken nelere dikkat etmek gerek. Kimler almalı, kimsel bu spora bulaşmamalı.  hobi olarak yapılabilecek bir şey mi? Kursuna eğitimine gitmek gerekir mi?

Poligon gibi atış yapabileceğim yerler nereler ve ücretlimi oluyor gibi bir çok sorum var. Tabi bunlar için google linki vericek kesim var ancak ben tahribatta bu işle ilgilenenlerin tavsiyeleri için konu açıyorum, hem belki birilerinin de sorusu vardır.

Yer istanbul.Boy 1.90. Kilo 65

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-atletizm-firefox-av-icin-yay-ve-oklar-214883429/detay

satıyorum hocam

eğitimini ve kondisyonunu sağlayan herkes alabilir yapabilir. 

sorunlarına gelecek olursak gençlik spor müdürlüğüne gideceksin bu işin mutlak eğitimini almalısın edindiğin bilgiler yetersiz kalsız hem fiziki anlamda kendini geliştirmelisin hemde teknik anlamda zorlanabilirsin makaralı ve klasik yaylar vardır makaralı yayın mantığı kirişi çektiğin anda belirli bir noktadan sonra yay boşluyor sanki bişey çekmiyormuş gibi hissediyorsun vucuda binen baskı azaldığı için  çok daha rahat nişan alabilirsin diğer yaylarda zorlanıyor insan.sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum :)

bladex38 tarafından 01/Haz/15 22:03 tarihinde düzenlenmiştir

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    bladex38 bunu yazdı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-atletizm-firefox-av-icin-yay-ve-oklar-214883429/detay

satıyorum hocam

eğitimini ve kondisyonunu sağlayan herkes alabilir yapabilir. 

sorunlarına gelecek olursak gençlik spor müdürlüğüne gideceksin bu işin mutlak eğitimini almalısın edindiğin bilgiler yetersiz kalsız hem fiziki anlamda kendini geliştirmelisin hemde teknik anlamda zorlanabilirsin makaralı ve klasik yaylar vardır makaralı yayın mantığı kirişi çektiğin anda belirli bir noktadan sonra yay boşluyor sanki bişey çekmiyormuş gibi hissediyorsun vucuda binen baskı azaldığı için  çok daha rahat nişan alabilirsin diğer yaylarda zorlanıyor insan.sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum :)

700 lira şimdilik hobime veremeyeceğim bir rakam ancak bir kaç sorum var

Bu boya göre ne kadarlık bir yay gider , şimdi çekince yarıda bitmesin yay

21 yaşında üniversite öğrencisiyim,Gençlik ve spor müdürlüğüne tam olarak nerelerden başvuruluyor ve belirli bir eğitim tarihleri varmı? ücretliyse ortalama ne kadar bir bilgin var mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bulunduğun ilçenin müdürlüğüne git onlar sana bilgi verir öğrencilere ücretiz sanırım yazda geliyor kurslar açılır orda yay da verirler size zannetmiyorumki burada daha fazla bilgi bulabilesin. Kullanacağın yaya göre bilgi vermek lazım şimdi ne desem boş :) en güzel bilgiyi ve eğitimi spor ve gençlik bakanlığı okçuluk federasyonundan alabilirsin. Bnmki daha giriş seviyesi pahalı bir spordur oklar tüketim ürünü sürekli yenisini almalısın güzel Bir makaralı yay aksesuarları ile birlikte 3000 tl yi rahat geçer 

Bu arada bnde 1 87 yim anca zapdedebiliyorum :)

bladex38 tarafından 01/Haz/15 22:25 tarihinde düzenlenmiştir

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

Yemek ye, yemek :D

anlıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

Vay amk ben boy 1.91 Kg 126 sanırım biraz kilo vermem gerek

ben sadece ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Nedense bu aklıma geldi :)

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=280399

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    bladex38 bunu yazdı

Hocam bulunduğun ilçenin müdürlüğüne git onlar sana bilgi verir öğrencilere ücretiz sanırım yazda geliyor kurslar açılır orda yay da verirler size zannetmiyorumki burada daha fazla bilgi bulabilesin. Kullanacağın yaya göre bilgi vermek lazım şimdi ne desem boş :) en güzel bilgiyi ve eğitimi spor ve gençlik bakanlığı okçuluk federasyonundan alabilirsin. Bnmki daha giriş seviyesi pahalı bir spordur oklar tüketim ürünü sürekli yenisini almalısın güzel Bir makaralı yay aksesuarları ile birlikte 3000 tl yi rahat geçer 

Bu arada bnde 1 87 yim anca zapdedebiliyorum :)

cok tesekkur ederim yardımın ıcın,mahsuru yoksa ileride konu hakkında dotularım olursa tekrsr dormak isterim:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    Sammy bunu yazdı
    erebos bunu yazdı

Vay amk ben boy 1.91 Kg 126 sanırım biraz kilo vermem gerek

buzukatak bunu yazdı
    erebos bunu yazdı

Yemek ye, yemek :D

:Daslında 70 dim de ufak bir zehirlenmeden sonra epey kilo verdim,daha yeni yeni kilo almaya başladım.

Birde ben ekmek plav makarna  tuketmiyirum patateside nadiren,bu yuzden kilo alamiyorum deneyebilirsin,yasamanin degerini anliyosun:D

Toplam Hit: 980 Toplam Mesaj: 10