folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Okey Oyununu Flash+Vb.Net Le Kodlamak Icın Kaynak Veya Görsel Döküman Varmı?

Okey Oyununu Flash+Vb.Net Le Kodlamak Icın Kaynak Veya Görsel Döküman Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aradım taradım ama ne görsel nede yazılı bı kaynak bulamadım .. yardımcı olabılıcek mürit varmı ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

hocam yabancı kaynaklara yönelin

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı

hocam yabancı kaynaklara yönelin

varmı bıldıgın yabancı kaynak ? ben bulamadım.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

benim yokta burdaki müridler yardımcı olur belki

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

direk okey yapalım diye bir kaynak olucağını düşünmüyorum.
    okeyin kurallarını tam olarak öğren ona göre algoritma oluştur. gerisi neleri araştırcağını bilmeye bakıyor

taş çekme kaydırma (drag-drop) 

multplayer olucak ise (socket programlama)

vs.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    FCN bunu yazdı

okeyin kurallarını tam olarak öğren ona göre algoritma oluştur. gerisi neleri araştırcağını bilmeye bakıyor

vs.. 

Onu bılıyorum hocam .. mesala taşların dagıtımı sadece taşların ıstıka ıcıne kalması yan tarafa atılması .. sımdılık multiplayer dusunmuyorum bu cesit seylerı nerden bulabilirim .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    FCN bunu yazdı

vs.. 

Onu bılıyorum hocam .. mesala taşların dagıtımı sadece taşların ıstıka ıcıne kalması yan tarafa atılması .. sımdılık multiplayer dusunmuyorum bu cesit seylerı nerden bulabilirim .

ya ne bilim düz mantık yürütüyorum.tasarımın (ıstakaların) üstüne bir panel atarsın panel opacity 0 olur. dragover özelligi açık olur.böylece taşlar(button mu olur,imagebox mı artık bilemiyorum) onun dışına cıkamaz. yine aynı şekilde atılcak yeride böyle yaparsın falan. dedigim gibi araştırcagın şeyleri denemeye calıs biyerden başlarsan zaten devamı gelir diye düşünüyorum. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek
    bu arada multiplayer yapmak oturup yapay zeka yazmaktan kolaydir hocam haberin olsun

om mani padme hum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Vakti zamanında siparişi geldi, uğraşmıştım.

Ben wikipedia'dan kurallara bakarak algoritma oluşturmuştum. Multiplayer kısmı sıkıntı değil, zor bir iş değil fakat güzelce OOP kodlanması gerekiyor. Yabancı, yerli kaynak bulamazsın, çok iyi fiyata satılan ürünler, kaynak olsa herkes okey yapar satardı. Fakat şu var, bir C# okey oyunu örneğine rastladım, hiç bir sitede yok artık, araya taraya bulursun belki.

Toplam Hit: 1036 Toplam Mesaj: 10