Okey Oyununu Flash+Vb.Net Le Kodlamak Icın Kaynak Veya Görsel Döküman Varmı?
-
Aradım taradım ama ne görsel nede yazılı bı kaynak bulamadım .. yardımcı olabılıcek mürit varmı ?
-
hocam yabancı kaynaklara yönelin
-
Devilcode bunu yazdı
hocam yabancı kaynaklara yönelin
varmı bıldıgın yabancı kaynak ? ben bulamadım.
-
benim yokta burdaki müridler yardımcı olur belki
-
up
-
direk okey yapalım diye bir kaynak olucağını düşünmüyorum.
okeyin kurallarını tam olarak öğren ona göre algoritma oluştur. gerisi neleri araştırcağını bilmeye bakıyortaş çekme kaydırma (drag-drop)
multplayer olucak ise (socket programlama)
vs..
-
FCN bunu yazdı
okeyin kurallarını tam olarak öğren ona göre algoritma oluştur. gerisi neleri araştırcağını bilmeye bakıyortaş çekme kaydırma (drag-drop)
vs..
Onu bılıyorum hocam .. mesala taşların dagıtımı sadece taşların ıstıka ıcıne kalması yan tarafa atılması .. sımdılık multiplayer dusunmuyorum bu cesit seylerı nerden bulabilirim .
-
h2run bunu yazdıFCN bunu yazdı
vs..
Onu bılıyorum hocam .. mesala taşların dagıtımı sadece taşların ıstıka ıcıne kalması yan tarafa atılması .. sımdılık multiplayer dusunmuyorum bu cesit seylerı nerden bulabilirim .
ya ne bilim düz mantık yürütüyorum.tasarımın (ıstakaların) üstüne bir panel atarsın panel opacity 0 olur. dragover özelligi açık olur.böylece taşlar(button mu olur,imagebox mı artık bilemiyorum) onun dışına cıkamaz. yine aynı şekilde atılcak yeride böyle yaparsın falan. dedigim gibi araştırcagın şeyleri denemeye calıs biyerden başlarsan zaten devamı gelir diye düşünüyorum.
-
bu arada multiplayer yapmak oturup yapay zeka yazmaktan kolaydir hocam haberin olsun
-
Vakti zamanında siparişi geldi, uğraşmıştım.
Ben wikipedia'dan kurallara bakarak algoritma oluşturmuştum. Multiplayer kısmı sıkıntı değil, zor bir iş değil fakat güzelce OOP kodlanması gerekiyor. Yabancı, yerli kaynak bulamazsın, çok iyi fiyata satılan ürünler, kaynak olsa herkes okey yapar satardı. Fakat şu var, bir C# okey oyunu örneğine rastladım, hiç bir sitede yok artık, araya taraya bulursun belki.