folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Ok.Ru Sitesindeki Videoları Nasıl İndire Bilirim

Ok.Ru Sitesindeki Videoları Nasıl İndire Bilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İnternette yaptığım araştırmaların çoğu bir işe yaramadı indiriyorum ama 720p ve üstü olmuyor, bana kesin denediğiniz ve çalışan varsa bildiğiniz bir yöntem söylermisiniz arkadaşlar 720p ve üstü indirmem gerekli,

Denediğim yöntemler, idm ile olmadı, opera kurdum eklenti ile denedim olmadı, ok.ru sitesindeki videonun sonuna m. uzantısı koyarak denedim olmadı, streaming-video-recorder programı ile denedim yine sonuç alamadım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Siteyi mobil gorunumde acip, farkli kaydetmek ise yariyodu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

JDownloader yakalayamiyo mu rus sitelerini?

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

mkyb tarafından 21/Mar/17 18:42 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Advanced
    Advanced's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

Siteyi mobil gorunumde acip, farkli kaydetmek ise yariyodu.

evet hala işe yarıyor 

Son zamanlarda yalan söylediniz mi ? Yalan Söylemek insan doğasının parçasıdır ve herkes yalan söyler.Söylemeyenler ise yalancıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Video başına m ekleyince indiriyor, ama düşlük kalitede indiriyor ben yüksek kalitede indirmek istiyorum, birde JDownloader ile deniyeyim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Video başına m ekleyince indiriyor, ama düşlük kalitede indiriyor ben yüksek kalitede indirmek istiyorum, birde JDownloader ile deniyeyim,

http://www.tahribat.com/forum/okru-dan-video-indirme--227301 bende böyle bi konu açmıştım, o yüzden bayağı kurcaladım.

http://tr.savefrom.net/  şu siteden chrome ile ilgili bi eklenti gibi bişe indiriyor. Kur bunu, videoların altında indirme linki çıkıyor sonra.

Böyle gayet güzel oluyor.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

JDownloader 2 ile indirdim 720p beklerken 245 mb indirdi demekki en fazla boyutu olan oymuş,

Toplam Hit: 1958 Toplam Mesaj: 8
video indirme ok.ru