folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okul Biter Bitmez Sigortamı Kestiler

Okul Biter Bitmez Sigortamı Kestiler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

bu sene haziran 25 te mezun oldum. okul biter bitmez car diye sigortamı kestiler. okulun bittiği gün ben nasıl iş bulayım. alayı gerizekalı bunların. koskoca sgk

yapısı bu kadar saçma olamaz. biter bitmez mi kesilir? bunun bir süresi yok mu 3 ay 5 ay okul bittikten sonra diye_? anında mı kesiliyor? siz de aynı problemle karşılaştınız mı? benim sigorta emekli sandığı. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

aynen benimde karneyi kesmiş şerefsizler ertesi gün hastaneye gittim kayıt yok

edit: benimde emekli sandığı

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

T01G4 bunu yazdı:
    -----------------------------

aynen benimde karneyi kesmiş şerefsizler ertesi gün hastaneye gittim kayıt yok

edit: benimde emekli sandığı

-----------------------------

şimdi bütün muayeneler ilaçlar bana giriyor. bu kadar salak bir yönetim olamaz. bu kadar beyinsizce bir idare olamaz. kimsenin umrunda değil vatandaş. zorla vergi kaçırtacaklar bana. insan nasıl devlet düşmanı oluyor öğreniyorsun bu gerzekler yüzünden. hakkım yeniyor benim. öyle başa böyle tarak diyecem 5 kuruş vergi vermeyecem. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Hoca yeni kayıt yılına kadar geçici olan tek sayfa bir kağıt veriyordular.

Yeni dönem başlayana kadar geçerli oluyordu, eylül ortasına kadar falan.

Ama bunun mantığı da şuydu: haziranda mezun olsam da ben hala o okulun öğrencisiyim,

öğrenci olup olmayacağım yeni dönemdeki kayda göre belli olucak mantığıydı...Sistemi değiştirdiyseler bilemiyorum...

İçten dileklerimi devlette sıkça gördüğümüz bu sistemlerin yaratıcılarına iletiyorum!!! 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 596 Toplam Mesaj: 4