Okul Gazatesi
-
Merhaba müritler okul gazetesinde görev almaktayım.Sinema Dünyası ve Köşe Yazarlığı Bölümündeyim.Hangi konulara yazılarımda yer verebilirim.Fikirlerinizi Bekliyorum
Bunun haricinde gazeteyi güzelleştirecek ne olabilir?
-
hurferus45 bunu yazdı:
-----------------------------
Merhaba müritler okul gazetesinde görev almaktayım.Sinema Dünyası ve Köşe Yazarlığı Bölümündeyim.Hangi konulara yazılarımda yer verebilirim.Fikirlerinizi Bekliyorum
Bunun haricinde gazeteyi güzelleştirecek ne olabilir?
----------------------------- -
İlk yazınsa sinema nedir nasıl yapılmıştır biraz ondan bahsedebilirsin
-
fifsonic bunu yazdı:
İlk yazınsa sinema nedir nasıl yapılmıştır biraz ondan bahsedebilirsin
-----------------------------hocam onu gazetenin ilk sayısında bir arkadaşımız güzel bir şekilde açıklamış ve yorumlamıştı.Ben ise gündemde olan sinema ile ilgili yada gündemde olan herhangi bir konu hakkında yazı yazacağım tavsiyeleriniz Nelerdir?
-
Bir film izleyip onu yorumlaya bilirsin vede şu notu verdim izlemenizi öneriyorum yada önermiyorum gibisinden :)
-
Berking bunu yazdı:
Bir film izleyip onu yorumlaya bilirsin vede şu notu verdim izlemenizi öneriyorum yada önermiyorum gibisinden :)
-----------------------------olabilir hocam öneri için teşekkürler
-
sinemalar.com'a üye ol maile hangi filmler vizyonda vizyona girecek filan içerik gibi şeyler gönderiyor.güzel olur senin için.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
sinemalar.com'a üye ol maile hangi filmler vizyonda vizyona girecek filan içerik gibi şeyler gönderiyor.güzel olur senin için.
-----------------------------güzel fikir peki Müritler Gazetede yer verebilecğim gündemden konular (resim,karkatür vb.) önerebileceğiniz şeyler var mı Varsa Söylermisiniz?