Okul İçin Anfi Lazım
-
Merhaba hocalarım okulumuzdaki anfi arızalandı. Buradaki tamircilere gösterdik bu olmaz, anakartı yanmış vs vs dediler geri verdiler. Bize görsellerini eklediğim anfi ya fa işimi görecek bir anfi lazım. Eğer elinde çalışır durumda ama kullanılmayan atıl vaziyette bir anfisi olan okulumuza hibe ederek yardımda bulunabilir mi? İlgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.
Ha cihazın tam arızası nedir bilmem belki gerçekten yanmış, yapılmaz durumdadır bilemem ama eğerki hibe işi olmaz ise ben bakabilirim yapabilirim yardımcı olurum diyen olursa cihazı da tamir için size gönderebilirim. İlgilenenlere çok teşekkür ederim
Nedense açıklama gereği duydum. Okul ihtiyacı olunca facebook gruplarına da yazıyorum ihtiyacımı ama buraya yazınca illaki birisi yardımcı oluyor. Şimdiye kadar okul konusunda yaptığınız yardımlar için tekrardan teşekkür ederim. Birde okulun bütçesi yokmu diye sormak isteyen olabilir. Okulun bir döner sermayesi yok. Okula belli zamanlarda (bazı yıllarda diye eklesem daha doğru olur) ödenek geliyor. Bu parayı belli kalemlere bölmüşler ve de o parayı belli zaman içinde harcaman gerekiyor. Anfimiz o zaman içinde bozulmadığı için doğal olarak anfi almadık. Okulun parası yok denecek kadar az. milli eğitimin dışında olan ihtiyaçları (kapı kolu kırıldı, musluk bozuldu, ampul patladı vs) ya bir hayır sever alıveriyor. Eskisi gibi okulda ihtiyaç için öğrenciden para toplama işi de yok. Durum budur paylaşmak istedim. saygılar.

-
Konu yukarı belki yardımcı olabilecek ama görmeyen vardır diye.
-
Hocam sanırım deprem için millet limitlerini aştı :(
-
samaccc bunu yazdı
Hocam sanırım deprem için millet limitlerini aştı :(
Doğrudur hocam sağlık olsun. Belki bir yardımcı olan çıkar diye her zamanki gibi burada paylaşım yapmak istedim.