Okul Kaydı Ve İkametgah
-
2006 doğumlu oğlumu anasınıfına kaydını yaptırmak istiyorum. eşim ve ben çalıştığımız için annemin yakınındaki okula kaydettirmeliyim. ama sabah okula gittiğimde adrese dayalı sistem olduğu için olmaz velinin adresi nerede ise oraya yapabilirsiniz dediler. bu durumu nasıl aşabilirim. kendi ikametimizi annemin evine aldırsam ileride bir sorun çıkabilirmi. herhangi bir durumda açığa çıktığında yüksek para cezaları varmış. bu durumu nasıl aşabilirim arkadaşlar. mutlaka başına gelen vardır.
-
Kardeşim milli eğitimde staj görüyorum şuan.Sorunu müdürüme sordum anasınıflarında okul değişmiyor dedi.1.Sınıf olsaydı değişirdi.Geçende 1.sınıfa gidecek bir öğrencinin velisi değiştirmişti onda olmuştu.Galiba 1 sene idare edeceksiniz.Ama sen yinede iyice bir araştır.
-
anasınıflarında ikametgah veya okul önemli değilmi yani.
-
hocam velisini babaannesi yapin sorun kalmaz sanirim. cunku haklilar adrese gore okullara aliyolar. her okulun alacagi bolge bellidir. sinirlari wardir. o sinirin disina cikamazlar.
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------nasıl önemli değilmi.Ya işte müdüre sordum hocam değiştiremezmi diye yok anasınıflarında değişmiyor dedi.Önemliki değişmiyor :D Yinede bir çözümü vardır ama uğraşlıdır herhalde.
-
Desiqner bunu yazdı:
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------nasıl önemli değilmi.Ya işte müdüre sordum hocam değiştiremezmi diye yok anasınıflarında değişmiyor dedi.Önemliki değişmiyor :D Yinede bir çözümü vardır ama uğraşlıdır herhalde.
-----------------------------ikameti annemin evine almaktan başka bir çare kalmadı o zaman.
-
Parayla halledersin büyük ihtimalle benim zamanımda öyleydi nişantaşı mezunuyum diye taksime almadılar zamanında 1500 tl istemişlerdi yüzsüzler