Okul Sitesi Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thewhitewizzard
    Thewhitewizzard's avatar
    Erkek

Sevgili müridler,

İl çapında yapılan bir yarışma varmış.Okulumuzdaki formatör hoca sağolsun bende katıldım . bu projede her okulun öğrencileri en az 5 sayfa içeren kendi okullarının websitelerini offline olarak tasarlayacaklar.yarışma kurallarına göre dreamweawer ile yapılabiliyormuş.hocayla konuştuğumda şablon için falan dreamweaver kullanacaksın ama şablonları kendin yaratmakta zorunda değilsin dedi.yani bulduğum herhangi bir uygun şablon üzerinde de değişiklik yapıp kullanabilirmişim.Ancak şöyle bir sorun var ki ben bu işten pek anladığımı söyleyemem.diyeceksiniz neden katılıyorsun ? biraz hocanın zoruyla oldu diyebilirim ben sana yardımcı olurum demesine rağmen pek umursadığı yok.Ben de kendim uğraşarak birşeyler yapayım istiyorum.yaklaşık 3 hafta sürem daha var siteyi tamamlamak için.ve ben nereden ve nasıl başlasam bilemiyorum.Html konusunda dersler falan izliyorum ama ne kadarını yaparım şu an için muamma. Bu konudakini görüşlerinizi,tavsiyelerinizi,bir okul sitesine uygun olabilecek şablon önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. 

Saygılar.. 

sabır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Hoca kusura bakma hevesini kırmak gibi olmasın ama, HTML ve CSS konusunda sıfır bilgisi olan bir insan 3 haftada yarışma kazanacak kadar iyi bir tasarım hazırlayıp sunamaz. Ki lise zamanlarımdan biliyorum cidden iyi işler çıkaran arkadaşlar vardı. Templateler ile olacak iş değil, sonuçta yarışma bu kendi yaratıcılığınızı ortaya koymanız lazım, hocanın onu demesi biraz saçma olmuş yanlış biliyor olabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

hiç birşey mi bilmiyosun

takıldığın yerlerde yardımcı olabilirim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

hocam Bu site tasarımı için Flash Felanda Geçerlimi acaba ? bende katılırım belki ?

Toplam Hit: 1138 Toplam Mesaj: 4