Okullar Açılıyor Kayıt ( Soru )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

İyi Geceler Arkadaşlar,

Bildiğiniz Üzere Okullar Açılmak Üzere Sağolsun 9. Sınıfa Geçenlerin Bütün Yazını Sbs,Sbs Sonuçları,Yükseltme Kayıt vs Nedenlerle Rahat Bir Yaz Geçiremedik Cuma Günü Ayın 18'inde Liselere Kayıtlar Bitiyor.

En Yakınımdaki Düz Liseye Başvurmak İstiyorum Ancak Alımlarımız doldu Okull Full'lendi Diyorlar Başka Liselere Gittiğimde İse SEnin İkametgahında O Okul Var Diyorlar Full Olamaz sen Orda Okuyacaksın Sistem Bu Diyorlar.Yakınımdaki Okula Bunu Söylememe Rağmen Okul Full Valiliğe Dilekçe Yaz Sana Uygun Bir Okul Bulsunlar Diyor.Sayın Müridler Benim Şu Anda Ne tür Haklarım Olabilir ? Maddi Sıkıntıda Olduğumuz İçin Uzaktaki Okullara Gidemiyorum,Babam Hasta Annemde Çalışıyor Şu Anda Ne Yapabilirim ?

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Dedikleri gibi valiliğe yaz durumu açıkla. Muhakkak okula yazdırırlar seni maddi yönden sıkıntın varsa burs bile bağlayabilirler. Sen git valiliğe ordaki memurlara sor ne yapman gerektiğini. Ya da bulunduğun beldenin belediyesine git ordan da yardım iste mesela.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

okul yönetimi önceliği çevresindeki mahallede oturanlara vermek zorunda başka mahalleden birini almışlarsa şikayet edebilirsin kara para türünden.

Belli statüsü vardır bu işin. Okul nereye yönlendiriyorsa almak zorunda

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Akşamdan Bir Dilekçe Yazdık Bugün Valiliğe Gidip  Vericem Dilekçe'yi İnşallah Olumlu Bir Sonuç Çıkar.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

ogrencilerin okuma haklari elinden alinamaz. valilige dilekce ile bildirmen sorununu cozecektir. ayni sekilde milli egitime bsvurursan da sorunun hallolur.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı:
    -----------------------------

ogrencilerin okuma haklari elinden alinamaz. valilige dilekce ile bildirmen sorununu cozecektir. ayni sekilde milli egitime bsvurursan da sorunun hallolur.

Başka Bir Liseye Gittiğimde ''Full Demek Nedir ? Okul Full Diye Cocugu Uzağamı Gönderiyor Onlar Çokmu Akıllı ?'' Diyorlar Yakınımdaki Lisede Dilekçe Yaz Sana Bulsunlar Bir Okul Diyorlar,Yazımı B'k Ettikleri Yetmiyormuş Gibi Liseyede Giremicem :/

Edit: Ayrıca İl Antalya Yakınımdaki Okul Saime Salih Konca Lisesi 1 Seneliğine Gitmek İstiyordum 2. Sene Turizm Lisesine Kaydırıcaktım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    liseye gidemeyecegim gibi bir olay yok moruk. bir ogrenci -bir kisi- okumak istiyorsa onu okutmak zorundadirlar bu bu sekilde bir yasadir. senin okumani kimse engelleyemez. diger okullarin mudurlerinin soyledigi gibi yaz valilige dilekce hatta halk gunu yakinda ise vali ile bizzat konusabilirsin, o zaman sana okulmu full seni alamam diyen okulun mudurunun gotunden siringayla kan cekerler.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı:
    liseye gidemeyecegim gibi bir olay yok moruk. bir ogrenci -bir kisi- okumak istiyorsa onu okutmak zorundadirlar bu bu sekilde bir yasadir. senin okumani kimse engelleyemez. diger okullarin mudurlerinin soyledigi gibi yaz valilige dilekce hatta halk gunu yakinda ise vali ile bizzat konusabilirsin, o zaman sana okulmu full seni alamam diyen okulun mudurunun gotunden siringayla kan cekerler.
    Ayrıyetten Başka Bir Ticaret Lisesi Çıkmıştı Benim Tercihlerime Ancak Bana Verilen ticaret Meslek Lisesi Ta Antalyanın Dışında Dolmuşla Gitsem 2 Dolmuş Değiştiricem Servisle Gitsem Aylık En az 200 Ytl Alırlar Çok Uzak.Velim Gelemiyor Annem Çalışıyor babam Hastanede Ben Tek Halletmem Gerekiyor,Bugün Tanıdık Bir Abim Var Onla gidicez Valiliğe.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek

muhtar benim okula gel antalyadasın demi,/? ticaret lisesi heryerden öğrenci alıyolar

bu arada sana cıkan ticaret lisesinin ismi ne :D

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    poison_ivy bunu yazdı:

muhtar benim okula gel antalyadasın demi,/? ticaret lisesi heryerden öğrenci alıyolar

bu arada sana cıkan ticaret lisesinin ismi ne :D

Dayı Ayten Çağıran Ticaret Meslek Lüsesü :D,

Ayrıyetten Gittim Dilekçeyi Verdim Valiliğe Valilik İl Milli Eğitim Mödürlüğüne git Dedi Gittim Yanlıs göndermişler Muratpaşa İl Milli Eğitime Git Dediler Gittim Orası Halledemedi Geri İl Milli Egitim mödürlüğüne Gönderdiler.Ordan Sagolsun Müdür Dedi Yazıktır Şu cocuğun İşini Halledelim,Orda Azcık Küçük Emrah'a Bağlandım Ayın 23'üne randevu aldım ayfer hanımmı ne varmış onun yanına gönderdi 2 gün sonra gidicem inş İstediğim Okulu tuttururum :/

Toplam Hit: 1481 Toplam Mesaj: 10