folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Okullardaki Norm İşleri İle İlgili Bilgisi Olan?

Okullardaki Norm İşleri İle İlgili Bilgisi Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

Yeni yönetmeliğe göre 86 öğrencili bir okula kaç norm olmalı? yönetmelikte 

a) 10-21’e kadar 1,

b) 21-41’e kadar 2,

c) 41 ve daha fazlası için 3,

sınıf öğretmeni norm kadrosu verilir. diyor ama 61 den sonra 4 olmuyor mu bu yoksa kaç olursa olsun gerisi 3 mü?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

20 öğrenciye bir norm mantığına göre bizim norm 4 olmalı. Ya da yönetmeliğin sınıf norm bölümündeki 1. maddeye göre her şubeye (10 dan az olmayan) bir norm verilir diyor. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Konuya baktım sonra "norm nedir" diye googleladım. kısaca "kural" demek olduğunu öğrendim. Sonra konuyu tekrardan açıp bağdaştırmaya çalıştım ama beceremedim. Bilale anlatır gibi anlatsana hocam.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

Konuya baktım sonra "norm nedir" diye googleladım. kısaca "kural" demek olduğunu öğrendim. Sonra konuyu tekrardan açıp bağdaştırmaya çalıştım ama beceremedim. Bilale anlatır gibi anlatsana hocam.

okullardaki norm dedim ya hocam ordan baksaydın :D neyse okullarda sınıf öğretmen sayısından soru sordum. olması gerek öğretmen sayısı yani.

bizim okulda 3 norm var demek 3 öğretmen kadrosu var demek. 

Toplam Hit: 641 Toplam Mesaj: 4