folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okulumuzatuvalet.Org | İnsani Yardım Sizde Katkıda Bulunabilirsiniz.

Okulumuzatuvalet.Org | İnsani Yardım Sizde Katkıda Bulunabilirsiniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

arkadas gönderdi paylaşayım dedim eğer tbtden çok yardım çıkarsa birleştirir toplu kargolarız okuyun lütfen :

Hayatın tüm iğrençliklerinden, yaşadığınız rutin olaylardan yalnızca 5 dakikalığına sıyrılın ve bunu okuyun lütfen!

Barbie ve Action Man'le geçti çocukluğumuz. Oynayıp bir kenara attık bütün oyuncaklarımızı... Şimdi hepsi, kömürlüklerde tozlanmaya yüz tutmuş bir halde... İstemez misiniz, bu oyuncaklar, bir giyip, bir daha giymediğiniz kıyafetler bir çocuğu sevindirsin?

Evinizde, boşa yer kaplayan, 'Ay ben eskiden bunu mu giyiyordum' dediğiniz kıyafetlere, Doğu'daki birçok çocuğun ihtiyacı var! Toz bezi yapılan kıyafetlerinize, öyle çok muhtaç insan yaşıyor ki! Bir yardım eli uzatmak istemez misiniz? Bir çocuğu gülümsetmek, oyuncağınızın, o masum, küçük ellerde oynandığını görmek size öyle çok şey kazandıracak ki...

Bu çocuklar, üstlerine giyecek kıyafet bulamıyorlar. Yardımlarla ayakta duruyorlar. Diş fırçasına bile ihtiyaçları var. Onlar bu haldeyken, sizin hiçbir haltı beğenmemeniz, 'tü kaka' deyip, eşyalarınızı bir kenara atmanız ne derece mantıklı? Biraz empati kurun. Siz de bu durumda olabilir, yardıma muhtaç, sefil bir hayat sürebilirdiniz. O zaman, insanların size yardım etmemesi, hoşunuza gider miydi? Biraz empati!

Mutlaka vardır, gizli saklı köşelerde bir kıyafetiniz, oyuncağınız, çocukken okuduğunuz kitaplar... Bunlar sizi yeteri kadar sevindirdi, eh artık sıra başka çocuklarda... Başınızı yastığa hergün rahatça koyabileceğinize inanıyorum, küçük bir yardımla bile olsa... 'Bir çocuğa yardım ettim ben!' demenin verdiği manevi huzuru hiçbir şey satın alamaz.

http://www.okulumuzatuvalet.org diye bir site buldum bugün. Öğretmenlerin yazdığı teşekkür ve ihtiyaç notlarıyla dolup taşıyor site.

http://www.okulumuzatuvalet.org/default.asp?iID=JLKDM&item=KDFJG#KDFJG Sıra ise bu yardımda. Elbetteki tuvalet yaptıramayacağınızı biliyorum; ama bu minikler sadece tuvalete değil, pekçok şeye ihtiyaç duyuyorlar. Linke tıklamanız yeterli.

Sizce, bu çocuklar, hayatları boyunca hiç oynamadıkları arabaları, bebekleri haketmiyorlar mı? Şimdi sıra onlarda değil mi?

Onların yüzlerindeki tebessümleri görmek istemez misiniz? Size hiçbir zararı olmayacak, emin olun. Ben de elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım. Hiçbir zaman onların yaşadıklarını anlayamam, ama bir yardımda bile bulunsam yeter. Çünkü onlar, böyle yaşamayı haketmiyorlar. Onlara, hakettikleri yaşamın bir kısmını bile verebilsek, ne mutlu bizlere, değil mi?

* Sayfadaki ' diş fırçası, sıvı sabun, macun, ıslak mendil ve oyuncak' vb şeyleri alamayacak kadar kötü durumda değilsinizdir umarım. ^^

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Hiç tahmin etmeyeceğim bir şekilde istede uzun zaman geçirdim ihtiyaç mektuplarını okudum ve gerçektende ne halde olan insanlar varmış demeden edemedim.Özellikle şu ezurum karayazıdaki tuvalet meselesinden çok etkilendim küçük müçük demeden evimde ihtiyaç duymadığım ama onların duyduğu ne varsa toplayıp göndericem ilgin için teşekkürler hocam.

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

sağol hocam... ilgin için... bence filistine gemiler göndermekten daha mantıklı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:
    -----------------------------

sağol hocam... ilgin için... bence filistine gemiler göndermekten daha mantıklı

Sen Filistin e gönderilen yardım mantığı ile  senin kurduğun mantık arasında  bir kavram geliştire bilecek mantığa sahip değilsin. Bu yüzden kardeşim yardımını  veya yardımlarınızı diğer yardımları baltalayarak yada mantıksız mış  gibi göstererek yapmayın ve yapma. 

(İnsanı  hayvandan  ayıran yalan değil  mantık kura bilmesidir bunu da  belirtmek isterim)

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

yardımın mantıklısı mantıksızı olmaz. benim ülkem onun ülkesi diye ayrım yapılmaz. yardım yapıldıgında ihtiyacı gorulen insan sayısını ülke bazında değilde dünya bazında gormek gereklidir.

tesekkurler bilgilendirdigin icin elimizden geleni yaparız.

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Arapların gönlünü kazanalım diye göz yumanların yolaçtığı pislikten güzeldir buraya yardım olayı.sonuna kadar desteklerim.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:

Arapların gönlünü kazanalım diye göz yumanların yolaçtığı pislikten güzeldir buraya yardım olayı.sonuna kadar desteklerim.

bende bunu anlatmaya çalışıyorumya geçmişte bizi sırtımızdan vuran gelecektede vurması muhtemel bir topluma yardım etmek ne derece mantıklı?

ve evet hocam insanı hayvandan ayıran şey yalandır... insanın iradesi mantığı olmasa yalanda söyleyemez ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:

Ben susuyorum,  hani bilirsin konuşursun eyvallah ama böyle salak bir  cümle kurduktan sonra  tartışmaya  gerek görmüyorum. 

( Ben size yardım etmeyin de  demiyorum çocuklara  edin tabi , ama Filistinr yardım etmeyi mantıksız  bir  hareket olarak göstermek ahmaklığın daniskasıdır. O zaman  dünya geneli mantıksız  bir siz mantıklısınız doğruya ) 

Bu arada mantık kurma  ve irade kavramlarını  iyi bir şekilde çözümle  3. sınıf kahve  felsefesi  bu  yaptığın.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

istemem kalsın, sonra terör örgütü çıkıp siz Türklerin eskilerini çöplerini giyiyorsunuz kullanıyorsunuz diye olayı provake edecek. çöplerinden kurtulmak istiyorsan çöpe at, daha hayırlı bişey yapmak istiyorsan geri dönüşüme ver. ama çöplere abuk subuk anlamlar yükleme, oyuncaklarını ilerde olacak çocukların için eski giysilerini çevrendeki ufaklıkların için sakla mesela. 

doğu mevzu için iyi niyet tamamen tükenmiştir, senin onlara gönderdiğin her bir kuruş her bir çivi her bir damla su sana terörist kurşunu olarak geri dönecektir. ne kadar iyi niyetli masum sevgi dolu hatta aşk dolu bile olsa ...

doğu mevzuunu çözmek için gönderilecek tek şey üzerinde "ya sev ya terket" yazan bombalardır, akabinde takviye kuvvet olarak kar maskeli amcalar da devreye girebilir. hiç olmadı iki kimyasal atarsın leşlerini köpekler yer , bundan daha iyi bir çözümde mümkün değil şu koşullarda. 

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

Hocam tbtye 5 yıldır üyeyim 9-10yıldırda takiipçisiyim şimdiye dek tbtde gördüğüm en saçma bakış açısını sergilediğini görünce bu anı ölümsüzleştirmek,bundan 2* yıl sonra tüm mesajlarım kısmına bakınca bunu görüp herbir uzvumla ayrı ayrı gülmek içinde bu mesajı atma gereği duydum,dübürüne sağlık hacım senin gibi paranoyak bakış açılı insanlarımız olmayaydı bu terör alıp başını yürürdü..

konuyu piç etmeyin,kimse sizden akıl istemiyor ama kendinizi o kadar akıllı sanıyorsunuzki durduk yere akıl verme ihtiyacı hissediyorsunuz.Adam link vermiş ama dakkada konuyu siyasete,ideolojiye akıl dersine çevirmişsiniz amk !

Troubles'll come & they'll pass
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

evde bi koliye yakın diş macunu olacaktı millet uyanır uyanmaz apartmandakileri fln da toplayıp ne kadar ulaşabildiğim adam varsa ulaşıp gönderiyorum elimde ne varsa fazla...

ilgin için ayrıca teşekkürler hacı diğer arkadaşlarında belirttiği gibi önce kendi ülkemiz sonra başkaları...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 1292 Toplam Mesaj: 11