Okulun 3D Laboratuarı İçin Vizyon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerfurkan1098
    omerfurkan1098's avatar
    Erkek

Mimar sinan güzel sanatlardayim. Okulda sayısal tasarım diye bir laboratuar var. Asistan oldum buraya. Benden istenen tam ne onlarda bilmiyor. 4yil sonra mezun oluncaya kadar bir vizyon bekliyorlar benden.

Şu anda endustriyel tasarim, ic mimarlik, mimarlik ve sehir planlama ogrencileri icin acik.

İcinde mevcutlar 3d printer, 3d monitör ve uzay çizim aparatları ve 2 tane x3 islemci quadro 2000 grafik kartli workstation var. 40bin dolar bütçe var. 

Sizce bu laboratuar neler yapması gerekli bunun icin neler alınmalı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

hocam sen guzel sanatlar bolumundesin ve sayisal tasarim laboratuvarina asistan mi yaptilar? anladigim kadariyla lisans okuyorsun galiba ayrica.

eger durum boyleyse, durum biraz vahim. motivasyonunu kirmak istemem ama burdan verilen tavsiyelerle yurumez o is acikcasi. kendine de zarari dokunur. 

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerfurkan1098
    omerfurkan1098's avatar
    Erkek

Hocam tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Sayısal tasarım diyip bu bölümlerin sizce hak ettiği teknoloji ve calisma ne olmalı? 4 yıl boyunca sizce buranın imkan ve yetegeni nasıl gelistirilmeli?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Kardesim oncelikle yaptigim yorum icin cok ozur dilerim. kafa bulanik bir zamanda yaptim , guzel sanatlari bolum olarak algiladim. Yanlisimi mazur gor.

sayisal tasarim laboratuvari icin ozel olarak neler yapilabilir bilmiyorum ama bizim herhangi bir laboratuvarda aradigimiz temel ozellikler:

1. Yeterince verimli ve hizli calisan hem windows, hem mac os bilgisayarlar

2. Gerekli yazilimlarin lisansi

Bolumler hakkinda yeterince bilgim olmadigi icin genel tavsiye verdim. Bilgili arkadaslar yardimci olacaklardir. 

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 874 Toplam Mesaj: 4
3d vizyon