Okulun İnternetinden Tahribata Girince İp Değişti Diyor
-
Okuldan tahribata girince habire ip adresi değişti diyor. Sıkıntı oluyor. Habire anasayfaya geliyor. Neden acaba
-
demekki sizin okulun ip adresi sık sık değişiyor. İp adresi değiştiğinde tahribatta anasayfaya atıp ip değişti diyor (sanırım bir önlem)
-
en kötüsüde uzun bir mesaj yazarken netin gidip gelmesi sonucunda o illet yüzünden yazdığının silinmesi
-
kullandıgın browserin ayarlarına bak belkide oprada vardı sanırım hızlandırma modu filan kendi serverlerinden giriyordur o yüzden değişiyordur mesela chrom'da tablette var ö yüzden tbt ye girerken onu kapatıyorum.
-
ya ip değişiyordur.. yada verilerin başka server üzerinde sıkıştırılıp geliyordur yada gönderiyordur..
benim tablette google chrome da öyle bi ayar varmış iptal ettim düzelti..
vpn vs opera böyle şeyler yapabiliyor. ayarları kontrol et
-
bende cep telefonundan üye girişi yapamıyorum. wifi olarak evden, yani diğer odadan niye acaba
-
Bizim okulun netinde engellenmişti tbt bende spotflux la girdiğim için aynı hatayla karşılaşıyordum ama yapıcak birşey yok artık kalktı engel :)
-
1-Bence browserden değil. Çünkü ayar okulda çalışıyor da evde neden çalışmıyor :D
2-Okulun interneti niye habire ip resetliyor acaba
-
aynı sorun bendede var. ofisten ve normal telden girince habire atıyor ip değişti diye
-
futurist bunu yazdı
bende cep telefonundan üye girişi yapamıyorum. wifi olarak evden, yani diğer odadan niye acaba
wi-fi cekiyomu apla ?
-
yok mu bilgisi olan yav kanser etti :S
neden resetlediğini bilmiyorsak sabitleme imkanı var mı onu bilen var mı D: