Okumak İçin Elazığ Nasıldır?
-
Hocalar malum lise bitti sınav sonuçlarına göre Elazığ Düşünüyorum. Nasıl bir ildir? Öğrenciye bakışları, üniversite ortamı, yurtlar falan konusunda bilgi verebilcek yada elazığda yaşayan varmı?
-
ilk senen mi hocam? elazığ'lı mısın?
özel bi sebebin yoksa gitmek için bi sene daha hazırlanman daha hayırlı olur gibi
-
edebiyat hocam elazığ kazanda bozkurtlarla 4 yıl gör ebeninkini demişti
-
bende alp e katılıyorum
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------
ilk senen mi hocam? elazığ'lı mısın?
özel bi sebebin yoksa gitmek için bi sene daha hazırlanman daha hayırlı olur gibi
-----------------------------hocam Yazılım Müh. Şuan için devlette bi tek orada var. Ama illa şart değil ha iyi değilse bizde başka bişi seçeriz
-
abü sıralaman nasıl? özellerde de var burslu girebilirsin bence
maltepe, atılım, beykent
çok yuksek puanlar istemiyo. en azından devlete girebilen oralara da girer
doğu akdenizde de var burslusu vr mı bilmiyorum ama elazığa gideceğine kıbrıs'a git. kıbrıs iyidir guzeldir. daü de klastır;) :D
-
arkadaşım elazığda okudu; anlattıklarını sana aktarayım. büyükşehirden gelen biri için her anadolu şehri gibi elazığda çok küçük ve basittir.
bunun haricinde okul için;
elini sallasan ülkücüye çarpabilirsin:D öyle ben üni'ye geldim, özgür çocuk oldum, küpemi takarım, saçımı uzatırım yoook:D beyaz çorap giyeceksin nulen:))))
hangi bölümü yazacaksın. fırat üniv. türkiyede cisco sertifikasını (ucuz maliyetle) alabileceğin nadir ünilerden biridir.
eğer birinci senense bi daha hazırlanıp daha iyi bi yere kastır...
-
66albay bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşım elazığda okudu; anlattıklarını sana aktarayım. büyükşehirden gelen biri için her anadolu şehri gibi elazığda çok küçük ve basittir.
bunun haricinde okul için;
elini sallasan ülkücüye çarpabilirsin:D öyle ben üni'ye geldim, özgür çocuk oldum, küpemi takarım, saçımı uzatırım yoook:D beyaz çorap giyeceksin nulen:))))
hangi bölümü yazacaksın. fırat üniv. türkiyede cisco sertifikasını (ucuz maliyetle) alabileceğin nadir ünilerden biridir.
eğer birinci senense bi daha hazırlanıp daha iyi bi yere kastır...
-----------------------------ANlaşıldı elazığ olmayacak :D
-
4 sene okudum ve yaklaşık 2 hafta önce mezun oldum.
okumak için seçilebilecek en rezil yerdir.
tek sosyal faliyet okumak. başkada bişeyi yok.
esnaf desen esnaf değil, halk desen öğrenciyi becerme peşinde;
buna rağmen normal insan yokda değil. ama çok nadir.
çoğu elazığ dışına çıkmamış bu yüzden elazığı en güzel şehir olarak görürler.
kendilerini çok beğenmişlerdir, geneli polat alemdar havasındadır,
kısacası kabadayı görünümlü, ama hiçbirşeyden anlamayan insan çoktur orda.
sınıfımın yarısı elazığlıydı ama 1 yada 2 kişi gösterebilirim soluduğu havayı hakedebilecek.
ayrıca üniversitenin otomasyonu tonlarca açığa sahip, aklında bulunsun.