folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Okundu İletisi Alabileceğim Mail Servisi ?

Okundu İletisi Alabileceğim Mail Servisi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    Başlıktan da anlaşılacağı üzere okundu iletisi alabileceğim bildiğiniz bi mail şeysi var mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    konu hortlasın.... horttt!!! bende arıyorum beyler aynı şeyi bilen çıkmadımı hala

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

Maille alakalı mı bilmiyorum fakat ben live mail kullanıyorum. Onda mail yollarken ayarlarda "Request read reciept" diye bir seçenek var. Onu seçerseniz karşı tarafa okunduğunu bildireyim mi gibisinden mesaj çıkıyor, karşı taraf onaylarsa size okundu diye mesaj geliyor.

Bi başka yöntemde geçenlerde sanırım bildirgeçteydi, bir site bu hizmeti veriyormuş. O siteden aldığınız kodu mailinize eklediğinizde kaç saniye okumuş gibi bilgileri size gösteriyor.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

http://www.bildirgec.org/yazi/gonderdiginiz-e-mail-acaba-okundu

http://www.bildirgec.org/yazi/gonderdiginiz-e-postalari-takip-edin

bunlara bakabilirsiniz.. bu arada aradığınız herşey google.com adresinde mevcut.. ;
    siteye girince  ortadaki boşluğa aradığınız şeyi yazıp 'enter' tuşuna basmanız yeterli :)

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 11117 Toplam Mesaj: 4