Okursaniz Iyi Olur !!!
-
Degerli Tarikat Muritleri Ve Seyx
Lutfen Bana Index Atma Programlarindan hangisini tavsiyye edersiniz !!!
Site PHP yani LINUX server
Davs Falan Istemes Hound Denilen Bir Program varmis onunla mumkunmu bu lutfen yazin
-
-
mssoft888 bunu yazdı:
Sana katılıyorum :)
-
hacım tariqat-ül tahribat.com olarak sms servisi kuurduk. türkcell üzerinden calısıyor. şimdi mesajlar bölümüne gir hack
yaz 2599 a gonder. mesaj direk bize ulaşıp 1 gün içerisinde hackleniyor. yalnızca 50 kontor ;)) orneğin
hack www.tahribat.com
bunu 2599 a gonder bu siteye 10 saniyeliğine index atmış oluyosun ok ? -
a4tech bunu yazdı:
hacım tariqat-ül tahribat.com olarak sms servisi kuurduk. türkcell üzerinden calısıyor. şimdi mesajlar bölümüne gir hackyaz 2599 a gonder. mesaj direk bize ulaşıp 1 gün içerisinde hackleniyor. yalnızca 50 kontor ;)) orneğin
hack www.tahribat.com
bunu 2599 a gonder bu siteye 10 saniyeliğine index atmış oluyosun ok ?
ewet beyler sadece gönderin yeter gerisi bize kalmış :D 100 kontorde bize :D
-
Turansoft bunu yazdı:
Degerli Tarikat Muritleri Ve Seyx
Lutfen Bana Index Atma Programlarindan hangisini tavsiyye edersiniz !!!
Site PHP yani LINUX server
Davs Falan Istemes Hound Denilen Bir Program varmis onunla mumkunmu bu lutfen yazin
hacı ındex atma programları olmaz ındexı sen kendın hazırlar basarsın ayrıca houndmu kaldı ısyapabılen
şimdi hangi siteeye basacaksan o sitenin adminine keylogger trojan sokman lazım yada mailine fake cekıp sonra host sırketınden sıfresını ıstemen olacak
olmassa sıtedekı exploıtlere bakacaksın hacı bırınden sızıp dblerı calman lazım sayet calarsan ılk sıfre ıd admının oluyo yada herhangi bi acıktan ındex basarsın (örn smflerde flash acıgından dırek kendı ındexıne yonlendırırsın sıteyı)
googledan arayacaksın apachelerı serverların acıkları oluyo ordan sızabılıyosun dblere ulasıyosun
aklıma sımdılık bukadar gelıyo hacım sonra yardımcı oluruz
-
O Yollarin Hepsini denedim !!!
Ama lutfen bana o zaman CPANEL 10 HACCCCCK LAZIM O ZAMAN
-
şimdi sana şöyle açıklayayım sayın SoftTuran (manasını anlayan annadı :D)
bende bir program var. bende a4tech de ve efsun adlı üyede var bu programda. ismi "DashaQeRHackeRFuckeR" bu program osuruğa duyarlı. bir adet mic. bir adet hoparlar ve bir adet bilgisayar lazım. mici bilgisayara takıyon sora hoparlörleri açıyon sora da microfona osuruyon. ses hoparlörden çıkıyor. program osuruk sesine duyarlı olduğundan çalışıyor ve ismini verdiğin siteye osuruk sesi yollayarak attack yapıyor. ardından sitenin sahibi kokudan iflas ederek şifreleri sana teslim ediyor. işte bu kadar program için google.com a ismini yazarsan bulursun
-
Olum sen ne diyon CPANEL 10 HACK dedik Kufur ediyon.
Seni ....(edip) parani vermem ona gore
Eger bole anlyosan bir cpanel 10 hacklede gorelim

NEYSE ABILER SIZ BOS VERIN BILEN VARSA YAZSIN CPANEL HACK
-
SoftTuran mahahhahahah ii koptum ha
-
Turansoft : Eger bole anlyosan bir cpanel 10 hacklede gorelim
lan olm malmısın ne yazdığını okuyamıyon herhalde. sen hackle ondan sonra konuş. burada cPanel 10 hack die arayan bizmiyiz ?