folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okuyacaklarınıza Hiç Şaşırmayın !

Okuyacaklarınıza Hiç Şaşırmayın !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

Bugün ya da er geç yarın, Başbakan kürsüye çıkıp da, “ milletimi terör belasından kurtardım, artık çocuklarımız ölmeyecek” derse sakın şaşırmayın...

Çünkü ABD ile yapılan 5 Kasım görüşmesinde PKK terör örgütünün silahlı misyonuna son verildi ve siyasi misyonu başlatıldı. Yakında terörist eylemler sona erebilir, ama ardından ne gelir, asıl kendimize sormamız gereken soru budur.

Bugün, belki de yarın, Barzani sahnelere çıkıp “PKK ile savaşıyoruz, ya da PKK’yı bitirdik veya üç beş PKK’lı yakaladık ve Türkiye’ye teslim ediyoruz”, derse sakın şaşırmayın. Çünkü Barzani, PKK ile aynı masada, tartışıyorlar şimdilik, anlaşmaya çalışıyorlar bizim topraklarımız ve devletimiz üzerinde. ABD ve İsrail arabuluculuk ediyor, PKK’nın da başka çaresi kalmadığı için eninde sonunda anlaşacaklar, anlaşacaklar ama bundan sonra ne olur, asıl bunu kendimize sormalıyız.

Belki de bu akşam ya da yarın akşam, Talabani de benzer söylemlerde bulunabilir, hatta DTP bile “PKK yanlış yaptı, şimdi düzeliyor” diyebilir, hatta onun da ötesinde “PKK terör örgütüdür” dahi diyebilir, bunları duyduğunuzda sakın şaşırmayın.

Çünkü aynı yolun yolcusu bunlar, beraber yürüyor aynı yollardan, beraber ıslanıyorlar kendi yağmurlarında.  Oturmuşlar işte yuvarlak bir masaya, uzun uzun tartışıyorlar, Başbakan’ın Diyarbakır mitingi neden olaysız geçti dersiniz, anlaşıyor bunlar, anlaşıyor. Ama asıl önemli olan bu değil, bizim için önemli olan bunlar anlaşırsa ne olur, asıl bunu bilmeliyiz.

Bu çerçeveden baktığınızda olup bitenlere, hiç belli olmaz, belki de birkaç saat sonra, İngiltere ya da Fransa belki de Almanya, ”PKK’nın para kasasını bulduk, örgütün Avrupa sorumlularına operasyon düzenledik” derlerse de hiç şaşırmayın.

Ardından ABD istihbarat verip de Irak kuzeyinde birkaç yeri bize bombalatırsa, buna da hiç şaşırmayın. Irak’tan dostluk ve kardeşlik mesajları gelirse de şaşırmayın, DTP “ biz değiştik artık” derse, Başbakan, “PKK’yı bitirdik, şimdi sıra Ergenekon’da” diye zafer çığlıkları atarsa, Cemil Çiçek, “hak hukuk adalet, daha çok  demokrasi ve daha çok insan hakları” söylemleriyle gülücükler yağdırarak meydanlarda boy gösterirse de sakın ola hiç şaşırmayın, gidişat bu zaten, bunlar bir masaya oturmuş anlaşıyor.

Barzani Irak kuzeyinde Güney Kürdistan’ı kurdu, Kuzeyi için masaya oturmuşlar, geleceği tartışıyorlar.

PKK’nın üç yüz kişilik yönetici kadrosu Irak’ta mı kalsın, yoksa Türkiye’ye gelip siyaset mi yapsın, diye AKP ile DTP ile tartışıyor.

Karayılan ya da Bayık ya da Karasu tanık koruma programında kılık değiştirip, yüz değiştirip DTP’nin başına mı geçsin, yoksa merkez karar yürütme kurulunda mı görev alsın, diye fikir teatisinde bulunuyorlar.

İmralı’da yatan bölücü başı yattığı yerden örgütü idare etmeye devam mı etsin, yoksa yönetim kurulunu İmralı’da toplamak için yanına birkaç PKK’lı mı alsın diye uzun uzun tartışıyorlar.

AB’deki PKK’nın siyasi cephe teşkilatı aynen mi kalsın, yoksa Barzani adı altında mı faaliyet göstersin, diye gelecek için strateji belirliyorlar.

Anlaşılan o ki, yerel seçim sonuçlarını bekliyor bunlar nihai bir karara varmak için.

Eğer işler planladıkları gibi giderse, anayasa değişikliği, yerel yönetimlere özerklik, Kürt kimliğinin tanınması, korucu teşkilatının kaldırılması, Kürtçe eğitim gibi sırasıyla yola devam edecekler.

Eş zamanlı olarak Barzani sahneye çıkacak ve üç beş terörist teslim edip, üç beş litre de petrol verip Türkiye’ye dost ve kardeş olacak, yani Kürt devleti fiilen ve de Türkiye tarafından tanınacak, güvence altına alınacak, kurulup geliştirilecek.

Sonra, aflar, eve dönüş, yuvaya dönüşle beraber teröristler yurt içine alınıp DTP’nin başına geçirilecek ve AKP Doğu’da yerini DTP’ye bırakacak, PKK’nın katil yöneticileri bu partide yerini alacak, Doğu’da yaşayan çaresiz halkımızın da oylarını alıp Atatürk’ün meclisinde “halkın temsilcisiyiz biz” diyerek karşımıza dikilecekler.

Peki ya sonra?

AKP misyonu tamamlamış olmanın gönül rahatlığıyla Türk siyasi hayatından silinip gidecek, Saadet Partisi gümbür gümbür geliyor zaten.

DTP, PKK olmanın gönül rahatlığıyla meydanlara dökülecek, “Hepimiz Kürt’üz” diyecek. Barzani, DTP ile anlaşma yapıp “müşterek siyaset” adı altında koalisyona gidecek, bu senaryo baştan aşağı ihanet kokuyor!

Bu arada unutmayalım, bir de Ergenekon meselesi var, hani şu ünlü Türk destanı, Türklerin var oluş destanı, peki o ne olacak?

Hafızalarımızdan silip atacaklar Ergenekon’u, Türk’üm diyenleri, Türk Milleti’ne, Türk tarihine, Türk varlığına sahip çıkanları  “hak hukuk adalet” diyerek hapse atacaklar, çünkü bu senaryoda Türklere yer yok.

Ama varsın olsun endişe etmeyin hiç, biz Türkler alışığız bu ihanetlere, 1922 Sevr’de de aynı senaryoyu karşımıza çıkarmadılar mı? Ne oldu sonunda?

Türk milleti, Türkiye Cumhuriyeti ile bir güneş gibi doğdu karanlıklardan. Tarih yeniden yazılacaksa yine yazarız biz, bundan kimsenin şüphesi yok, olamaz da zaten, ama yine de biz hazırlıklı olalım, bu okuduklarımızı duyarsak hiç şaşırmayalım, gidişat bu…

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Erkek

kaynak vermeyi unutmuşum

http://www.erdalsarizeybek.com.tr/es/haberler/makaleleri/okuyacaklariniza-hic-sasirmayin-.html

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

fazlası var eksiği yok hocam çok saol çok doğru yazdıkların..

Ne Mutlu Türküm Diyene.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Teşekkürler gerçekten güzelmiş.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek

Ben daha fazla seylerin olacağını tahmin ediyorum .

Bilgi güctür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zaman herşeyin ilacıdır gelecek olan vaktin bize neler getireceğini hep birlikte göreceğiz umarım herkes için hayırlı olur

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    Gerçekten de ilerdeki durumun kötü olacağını hissedebiliyorum.

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

ne zaman olcakmıs bunlar erdal sarızeybek cok güzel komplo teorileri üretiyor. tebrik ediyorum kendisini ben yakında kendisinin siyasete atılacğı inancını taşıyorum propagandasını da güzel yapıyor. 5 kasım görüşmesi diyor sarızeybek 5 kasım 2007 de yapılan görüşmenin konusu ne biliyomu acaba ? Sınır ötesi Operasyon Türkiye' nin yapacağı sınır ötesi operasyon bunun hedeflerini amaçlarını anlatmıstır başbakan ama erdal sarızeybek olayı nerelere getirmiş. pkk nın silahlı misyonu bitti demiş daha geçen ekim ayında aktütün e saldırılıp 15 askerimiz şehit edilmedimi hani bitmişti silahlı misyon ?

erdal sarızeybek iyi bir komutan türk ordusunda güzel işler yapmıstır yalnız tadında bıraksın böyle ucuz teorilerle milletin aklını çelmeye calısmasın zaten en ufak birşeyi bile büyüten bir muhalefet var bir konu olsada yaygara koparsak diye erdal sarızeybekte bunların ekmeğine yağ sürüyo siyasete müdahale etmeye calısan komutanlarını görüoruz şu an ''

Hafızalarımızdan silip atacaklar Ergenekon’u, Türk’üm diyenleri, Türk Milleti’ne, Türk tarihine, Türk varlığına sahip çıkanları  “hak hukuk adalet” diyerek hapse atacaklar, çünkü bu senaryoda Türklere yer yok.'

burda iyice sacmalamıs erdal sarızeybek silip atcaklar demiş biliomu bilmiyorum ama şu an 2. iddianame hazırlanıyor. silopi deki kuyular açılıyor içinden kemikler cıkıyor demekki itirafcıların dedikleri doğru. ergenekon türk milletine,türk varlığınamı sahip cıkıyomus ilk defa duydum bunu halkın kararlarını takmayan, merkezi bir otorite kurmak isteyen bunun içinde her türlü pisliği yapmaya hazır bir örgüte türk milletine sahip cıkıyo diyor helal olsun ne diyim orduda bunları öğretiyolar sizlere herhalde.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

tamamiyle komplo teorisi, isteyen buna antitez bir teoride yazabilir..

olacaklari bilmiyoruz tek bildiğimiz bugün ergenekon diye bir kuruluş olduğu, ve temizlendiği buna yok demek aptallarin işi, yarın ne getirir kimse bilemez,

In every job there is a no
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Erkek

pkknın tasfiyesi sözkonusu olabilir yakında. eğer tasfiye edilirse ab(d) türkiye üzerindeki emellerinden vazmı geçicek demek bu. yoksa meclisde ki dtp yi daha güçlü hale getirip kürdistan politikası mı güdücek bunların cevabını bulmak lazım.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=11201619&yazarid=69&tarih=2009-03-13

Toplam Hit: 1426 Toplam Mesaj: 10