Okuyun !( Karıncaların Devrimi )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek
    • Bitti...

• Yinede bu sadece başlangıç. Devrim ya da evrim yapma sırası sizde. Toplum ve uygarlığınız için yüksek bir amaç bulmak size kalıyor. Toplumun donup kalmaması, bir daha asla geri gitmemesi için icat etmek, kurmak yaratmak size düşüyor.

• Görece ve Salt Bilgi Ansiklopedisi ' ni tamamlayın. Yeni girişimler, yeni yaşama tarzları, çocuklarınızın sizlerden çok daha iyi olması için ...yeni eğitim yöntemleri bulun. Düşlerinizin dekorunu genişletin.

• Ütopik toplumlar kurmaya çalışın. Hep daha atak eserler yaratın. Yeteneklerinizi bir araya getirin, çünkü 1+1=3 ' tür. Yeni düşünme boyutları fethine çıkın. Kibirsiz, şiddetsiz, gösterişsiz. Sadece yapın.

• Bizler tarih öncesi insanlarıyız. Büyük macera önümüzde, arkada değil. Bizi çevreleyen doğanın sunduğu uçsuz bucaksız veriler bankasını kullanın. Bu bir armağandır. Her hayat biçimi içinde bir ders saklar. Canlı olan her şeyle iletişim kurun. Bilgilerinizi birbirine karıştırın.

• Gelecek ne güçlülerin ne de parlak zekalıların.

• Gelecek ister istemez icatçılarındır.

• İcat edin..

• Her biriniz yapıya çöpünü taşıyan karıncalarsınız. Özgün, basit fikirler bulun.Her biriniz sınırsız güçlere sahipsiniz ve geçicisiniz. İşte acele etmeniz için bir gerekçe. Kurmak uzun sürecektir, çalışmalarınızın meyvelerini asla göremeyeceksiniz ama siz karıncalar gibi adımlarınızı atın. Ölmeden önce bir adım. Bir karınca hiç belli etmeden nöbeti devralacaktır, sonra bir başka karınca, sonra bir başkası, sonra bir başkası daha . ...

• Karıncaların devrimi sokaklarda değil kafalarda yapılır. Ben öldüm sizler yaşıyorsunuz. Bin yıl sonra ben yine ölü olacağım, sizler sağ. Harekete geçmek için bundan yararlanın.

• Karıncaların Devrimi ' ni yapın. . .. ...

Bernard werber in karıncalar adlı üç romandan oluşan serisi dün karıncalar devrmi adlı romanını okuyarak bitirdim romanın son sayfasından bunlar yazıyodu çok etkilendim sizlerle paylaşayım dedim.bu arada sizler için sorun olurmu bilmem ama yazar fransız  ama kitap eski  yani 2002 de mi ne yazmış hem adam filozof gibi bişey  bu tür şeylere takılmaz diye düşünüyorum bu arada kitap bir kişisel gelişim kitabı değil bir romandır  yukarda yazan larda kitapta edmond wells adlı bir karakter var o karakterin yazmış olduğu göreceli ve mutlak(salt) bilgi ansiklopedisinin son sayfasından alıntıdır . kitap gerçekten çok güzel okumanızı tavsiye ederim. çok öğretici bi kitap bana göre .zaten google da adamı aratığıma göre adam  bir biyolog bilim adamıda olabilir . okuyacak bi şeyler arıyorsanız okumanızı tavsiye ederim ama işin saçmalığı bu adamın kitapları artık basılmıyo bende sahafları dolaşıp bulmuştum.adamın okudum üç kitabı var işte dediğim gibi üçü de karıncalar serisinin kitapları; karıncalar olanüstü bir algılama biçimi , karıncalar günü ve  karıncaların devrimi...

OKUMANIZIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

kısaca spoiler verdin yani hacı :)

keşke bunu başta söleseydin şimdi kitabı okuyasım gelmedi :S

Toplam Hit: 1531 Toplam Mesaj: 2