folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Olay Gercekten Hos Ve Uygulanabilir Ancaak? Ya Korunma

Olay Gercekten Hos Ve Uygulanabilir Ancaak? Ya Korunma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vertigoneto
    vertigoneto's avatar
    Erkek
    Peki olaya bir de antitez yaparsak (Ülen ne bilimsel oldu) Nasıl korunabiliriz peki bu olaydan? Firewall yeterli mi yoksa her gün port konttrolü mü yapak da biz de yem olmayak.(Kotalı adsl olunca nasılda atladım di mi?)

Hayatta iki şey sonsuzdur. Bİrincisi evren ikincisi insanların aptallığı. Ancak birincisinden o kadar emin değilim. <br> <br> A.Aynştayn <br>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hıı??

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vertigoneto
    vertigoneto's avatar
    Erkek
    arkadaşlar özür. Acaip utandım yaa. Bilgisayar ve modeme sızma ile ilgili olan bi yazıyla ilgili olarak yazmıştım dicem ama o yazıyı bulamıyorum. Bulsam da derdimi anlatamıyorum:) Sanırım hallüsilasyonlar görmeye başladım ve öyle bir yazı var zannederek yazmışım. Modlardan ricam lütfen bu bölümü kaldırın. Gerçekten herkesden özür.

Hayatta iki şey sonsuzdur. Bİrincisi evren ikincisi insanların aptallığı. Ancak birincisinden o kadar emin değilim. <br> <br> A.Aynştayn <br>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaHo64
    MaHo64's avatar
    Erkek

ya abi herşey çok güzelde virüsü yazıyonuz virüsü yayıyonuz.Peki biz bundan nasıl koruncez veya girince napcez lütfen cvp

Toplam Hit: 2219 Toplam Mesaj: 4