Ölcen Ölcen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeban
    zeban's avatar
    Erkek
    Ölmene sadece bir gün var dünya yok olacak kıyamettir bir kopacak ve sen yok olacan ne yaparsın yanarmısın intikammı alırsın dua mı edersin sevdiğin kızlamı yatarsın yada erkekle ailenle son saniyelerinimi yaşamaya çalışırsın nedersiniz amcalar ve ablalar yarın son gün

bilinçsizce sokaklarda dolaştım saatlerce uyumak istedim bir bankın köşesine oturdum başımı kenara dayadım korkmaya başlamıştım cebimde para yoktu öyle böle uyudum sabah uyanduğımda kafama güvercinler şıçıyordu gittim bilet aldım ah aptal kafam bilete biş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek
    tanıdığım bütün kız arkadaslarımı zikerdim:Dcehennme cünüp gidecez ama olsun:D

açım diye ağlama marketleri yağmala xP
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    ya arkadasim bole vargelimlerle olmuyo ama zaten bi musluman icin her yarin olum gunudur. bana onceden sorduklarında ya gunahkar kralı yada tovbe cekmede birinci olurum derdim (:

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Kılamadğım kaza namazlarını kılardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BYCEZA
    BYCEZA's avatar
    Erkek
    ßanka soyardım £roine ßaşlardım (ve Patronumu sikerdim)

Hani Diyorduk ya Reis Alayına İsyan İsyan..
Toplam Hit: 909 Toplam Mesaj: 5