Ölen Her İnsana Üzülmek,Ağlamak Mı İstiyorsunuz?
-

ARKASINDAN AĞLANACAK ÜÇ KADIN...
Üç yıl önceye gidin...
8 Aralık 2009 tarihli gazeteleri açın…
Neyin tarihi bu diye hafızanızı da zorlamayın, Serap Eser'in 7 Aralık'taki ölümünden sonraki günden bahsediyorum.
Serap'la birlikte bir milletin canının en fazla yandığı o günü hatırlayın...
Hani bir İETT otobüsünde PKK'lılar tarafından molotoflanarak yakılan 17 yaşındaki lise öğrencisi Türk kızı!..
Hatırlayın...
Sonra da arşivlere bakın...
MANŞETLERE BAKIN; ONU GÖREMEYECEKSİNİZ!..
KÖŞE YAZARLARINA BAKIN; ONU YİNE BULAMAYACAKSINIZ!..
CENAZE TÖRENİNE KATILAN DEVLET ERKANINI ARAMAYIN, YOKTULAR!
HERŞEYE AĞLAYAN BÜLENT ARINÇ'IN HAYATINDA AĞLAMADIĞI TEK OLAY BELKİ DE BUYDU!..
YİNE HER ÖLENE AĞLAMAYI ADET EDİNEN FETULLAH EFENDİ DE AĞLAMAMIŞTI!..
MEHMET ALİ BİRAND, ELBETTE AĞLAMAMIŞTI!..
GAZETE VE TELEVİZYONCULAR DA AĞLAMAMIŞLARDI!..
…
Sahi niye ağlasınlardı ki?
Niye haber yapsınlardı ki?
Serap bir Türk kızıydı.
Terör örgütü kurmamıştı!
Apo'ya yataklık etmemişti!
Terör örgütünün eroin paralarını toplamamıştı!
Fransız istihbaratının kucağında “devrimcilik” yapmamıştı!
O nedenle seveni azdı!..
Ağlayanı da olmazdı!
…
Serap için bir of bile çekmediler!
Bir ah bile demediler!
…
Ya Buse…
O da 17 yaşında tıpkı Serap gibi, bir otobüste bombalanarak öldürülmüştü!
Buse Sarıyağ'ı unuttuk mu…
…
Ve Pınar…
Pınar Akdağ.
25'inde PKK'lılar tarafından evinin balkonunda öldürülmüştü!
Evlilik hazırlığı yapıyordu, hatırlıyor muyuz?..
…
İsterseniz onlar için de bir arşiv taraması yapın.
Açın gazete arşivlerini.
Bakın bakalım kim ağlamış Türk kızlarına…
Göreceksiniz ki, onlar da tıpkı Serap gibi, her Türk kızı gibi, sessiz yaşayıp sessiz gömüldüler!..
Ne devlet vardı yanlarında, ne hükümet, ne medya...
MİT müsteşarı elbette evlerine gitmedi ziyarete...
Türk kızlarının aileleriyle ne müzakere edeceklerdi ki!..
Nuru söndürülen Türk evlerinde mi barış masası kuracaklardı!
Kimdi ki onlar ve onların aileleri...
Sıradan Türklerin sıradan kızları...
Bunlara mı ağlayacaklardı yani!..
…
Ölen her insana üzülmek ağlamak mı istiyorsunuz?
Üç kadın mı arıyorsunuz öldürülen?
İşte Serap…
İşte Buse…
İşte Pınar…
Kim mi öldürdü onları?
Derin devlet, derin istihbarat, derin bilmem ne aramayın.
Sakine Cansız tarafından kurulan PKK öldürdü onları.
Hani şu hepinizin ölümüne çok üzüldüğü PKK'lı kadın.
Hayatı ölüm emri vermekle geçmiş kadın.
Hayatı insan canı yok etmekle geçmiş kadın.
…
Serap, Buse ve Pınar!
Adı anıldığında ağlayacağımız üç Türk kızı.
Onlar bizim kızlarımız.
Onlar bizim kadınlarımız.
Onlara ağlarız biz.
Halimize ağlarız biz.
Çaresizliğimize ağlarız biz.
…
Sizinkiler mi…
O üçlüden bahsetmeyeceğim.
Zaten kadın demeye dilim varmıyor.
PKK'lı üç kancık için ağlayanlardan ve ağlayacaklardan değilim!
-
Turkler kendine yapilan fenaliklari cok cabuk unutan ve kendinden baskasina dusman olmayan bir toplum oldu cikti...
-
aziz nesin yanlış söylemiş bu ülkenin % bilmem kaçı aptal değil hain ...biz vatanımızı sevdiğimizi söyleyelim duralım içindeki hainleri kalleşleri görmemezlikten gelerek ... gerçi görsek bilsek ne olacak kaç kişi olacağız ki adam gibi vatanımızı seven kaç kişi olacağızki vatanımızı savunalım ... kahve köşelerinde espiri olarak söylenen bir söz var "son delikanlılar Çanakkalede kaldı" harbiden son delikanlı ülkesini seven gözü kara adamlar çanakkalede kaldı biz ise vatan millet sakarya kelimesi yapıp duralım kemikleri sızlıyor vatanımızı kuranların Çanakkale Şehitlerinin Atamın kemikleri sızlıyor
-
beyaban bunu yazdı
aziz nesin yanlış söylemiş bu ülkenin % bilmem kaçı aptal değil hain ...biz vatanımızı sevdiğimizi söyleyelim duralım içindeki hainleri kalleşleri görmemezlikten gelerek ... gerçi görsek bilsek ne olacak kaç kişi olacağız ki adam gibi vatanımızı seven kaç kişi olacağızki vatanımızı savunalım ... kahve köşelerinde espiri olarak söylenen bir söz var "son delikanlılar Çanakkalede kaldı" harbiden son delikanlı ülkesini seven gözü kara adamlar çanakkalede kaldı biz ise vatan millet sakarya kelimesi yapıp duralım kemikleri sızlıyor vatanımızı kuranların Çanakkale Şehitlerinin Atamın kemikleri sızlıyor
itfaiye duymasın
-
Arkasından ağlanacak, üzülünecek tek kadın NENE HATUN'dur.
pkk şerefsizleri öldürdü diye ağlanacaksa, sadece manşetten kopyaladığın 3 kadına değil milyonlara ağlarız, ağladık.
İlerde de inşallah ağlamayız
-
BeyinAdam bunu yazdı
pkk şerefsizleri öldürdü diye ağlanacaksa, sadece manşetten kopyaladığın 3 kadına değil milyonlara ağlarız, ağladık.
TbT Ailesine Hoşgeldin...İnşallah Hayırlı Bi Mürit Kardeşimiz daha oldu... ''Müritcan41149 ''
-
ONEMINUTE bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
TbT Ailesine Hoşgeldin...İnşallah Hayırlı Bi Mürit Kardeşimiz daha oldu... ''Müritcan41149 ''
Hoş buldum :)
-
Aramızdaki AKP'liler utansın. Şehit kanı artık sizin de ellerinizde... Tek matık bizi s....en müslüman olsun bari.
Lan bu devlete benden bir sürü vergi kesildi, ssk yattı, askerliğimi yaptım, zamanında müslümanken bayramda seyranda camiye hep para attım vs vs son birkaç yıldır hep lanet okuyordum şimdi akp'cilere dahi komple oy atana akrabaya eşe dosta iyice saydırır oldum.
çalışmayandan dahi vergi alıyorlar daha ne diyim yaa, çok kısa bir süre sonra yeminle ehliyetin varsa ehliyet vergisi, hava vergisi bile alırlar.
suç sadece akp'de değil ne muhalefet ne de yönetimdeyken iş başaran onlarca siyasetçi ve bulundukları partilerde.
şimdi saat gece 12. 10 burda bir kepçe molozları alıp kamyona atıyor, polise bildirdim artık gına geldi şikayetlerimiz bile siklenmiyor
öğrenciler anırıyor polis siklemiyor böyle memleketin amına koyim.
öğrencilerle olan şikayetim düzelmedi ama 5 dakka önce polis geldi adamlarla konuştular. Çıktım teşekkür ettim, ayak üstü 2 dakka muhabbet ettim geldim.
ilk defa polislerden yana yüzüm güldü lan.
Noyan tarafından 02/Şub/13 00:33 tarihinde düzenlenmiştir