Ölenleri Bulmak
-
arkadaşlar ölen kişileri isim soy isimle bulabilirmiyiz mesela istabul bayrampaşada ölmüş bulabilirmiyiz bunu internette varmıdır böle bi hizmet?
-
hastane raporlarında vardır ölüm halleri . Veya karakollardan bulabilirsin.
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar ölen kişileri isim soy isimle bulabilirmiyiz mesela istabul bayrampaşada ölmüş bulabilirmiyiz bunu internette varmıdır böle bi hizmet?
-----------------------------sen bayrampaşa damı oturuyorsun neresınde :D?
-
http://www.asayis.pol.tr/kbcara.asp böyle birşey var kimliği belirsiz cesetler ve fotograflar. belki işine yarar
-
hastanede ölen kişiler için ölüm bildirim formu düzenlenip nüfus müdürlüklerine gönderilir. eğer verirlerse ordan temin edebilirsin.
-
bana ölen kişinin adres bilgileri, çoluk çocuğu kim vs.. lazım bunlarda vardır sanırım hastene bilgilerinde adamın adını soyadını biliyorum ttrehber.gov.tr den bakıyorum istanbulda yok adam öldüğü içindir belki hangi hastanede öldü bilmiyom ki :) soyadından bakıyorum ttrehberden çok uzun olduğu için gösterilmiyor diyo:) nyse bakalım..
-
PoLiZei bunu yazdı:
bana ölen kişinin adres bilgileri, çoluk çocuğu kim vs.. lazım bunlarda vardır sanırım hastene bilgilerinde adamın adını soyadını biliyorum ttrehber.gov.tr den bakıyorum istanbulda yok adam öldüğü içindir belki hangi hastanede öldü bilmiyom ki :) soyadından bakıyorum ttrehberden çok uzun olduğu için gösterilmiyor diyo:) nyse bakalım..
-----------------------------ölen kişinin adres ve telefon bilgileri vefat ettiği hastanede mutlaka vardır. Ancak herhangi birine bu kayıtları vereceklerini sanmıyorum. Belki veri giriş elemanlarından birini kafaya alırsan belki bulabilirsin. Eğer gerçekten önemli bir durumsa git bilgi işlem birimine ordakilerden rica et belki verirler. Ben vermiyorum ama :)
-
neyse ya başka yöntemlerle bulucaz artık herkezin ilgisi için tşk ederim..
-
geberlanxD bunu yazdı:
http://www.asayis.pol.tr/kbcara.asp böyle birşey var kimliği belirsiz cesetler ve fotograflar. belki işine yarar
aga senin verdiğin site yanar amk :D korktum..