Olsaydı Mutlaka Olurdu Yazık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

artık hiç olmayan ümitleriminde tükendiğini daha iyi hissedebiliyorum.ilk gördüğümde işte işte hayatta uğruna yaşayabileceğim bişey var artık diye düşündüğümü hatırlıyorum.ama bilmiyorduki yüreğim aslında hayatta yaşamak için bi sebep olmadıgını.olsun yindede bir anlıkta olsa düşünüvermiştim yaşamayı.

tam tanrının beni unutmadıgını tekrar hatırladığını düşünürken düşüncelerimin gerçekten çok uzak oldugunu anlamam çok fazla zaman almadı.belkide bi audi marka aracın yada bi tıp mezuniyeti bilmiyorum bende bunlardn başka neler eksik belkide ben benden ekisiğimdir.Biz birbirimize göre değiliz derken nekadarda dogruları söylüyordu kim bilir.belkide birbirimize göre olmayı engelleyen eksiklikler vardı.pahalı bi araba pahalı kıyafetler pahalı saat yada bi ayakkabı belkide herşey bikaç bin doların arkasında birbirimize göre olmamanın eksikliği...

sana verebilecek hiç bir şeyim yokki gidip yolunu kesip seni seviyorum diyebiliyim.bunu çok istesemde ayaklarım gitmiyor.senin için taşı sıkıp suyunu çıkartırım desemde pek umrunda olacağını sanmıyorum.çünki suyu bidonla gezdirenler oldugu sürece taşın sıkılması ne romantik nede saçma sapan şeyler işte..

lanet olsun bu adaletsiz döngüye,bende o malın mülkün verdiği rahatlıkla yaşamak istiyorum.istiyorum ama sadece boş boş işte o vereceğine veriyor parayı.durumumun bukadar boktan olması beni pekte sıkmıyor artık çünki alıştım nekadarda mücadele etsem karınca adımı kadar yol alabildiğimi farkettim.ahhh benle olsaydı sevdiğimi anlasaydı ama verebilecek hiç bişeyim yokki neden anlasın yada anlamak istesin.sıkıldım artık hayatta uğruna yaşayabileceğim hiç bir şey yok.ne yapmalıyım sabah kalkmak istemiyorum.ama istediklerimin almadıgı gibi istemediklerimde saniye saniyesine ve çok düzenli bi şekilde gerçekleşiveriyor.

seni o lanet yerden siyah bi marka arabyla alsam ve içine bindiğinde bikaç bin dolarlık parfümümün kokusunu ömr boyu unutamayacağını bilir gibiyim.yok işte pahalı arabada yok parfümde.lanet olsun senin gibi düşünenlere ne yapmalıydım ne yapmalıyım bilmiyorum.ama artık bittim tükendim sadece bi köşede kıvrılıp ömrümün bimesini beklemek istiyorum.seni ve seni üzerek yaşayacağın o hayatla seni başbaşa bırakarak.bırakmaaaaaa diye bağırsada yüreğim dedim ya sana verebilecek hiç bişeyim yok.olsaydı mutlaka olurdu.zavallı insan benim senin hiç bir suçun yok.bilmiyorum zavallı olan belkide babamdır beni dünyaya getirten o adam ve yaşantısı.evet seni unutmayı düşlerken dahada çok seviyorum seni.bilmiyorum ne olur halim... 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 705 Toplam Mesaj: 1