Ölü - Bozuk Pixel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    dükkandaki 95 model bilgisayar artık işlem yapamayacak hale gelince babam benim pc e göz dikti ve haliyle aldı dükkana götürdü tabi banada yeni aldı :D
    neyse monitör lcd ve ölü pixel var ilk geldğinde özllikle baktım her renkte denedim bi soruna raslamadım çünki daha önceki philips mönitorumde basima geldi
    ama 1-2 ovalama ile geçmişti ama bu geçmedi garantisi var ama 3 taneden aşşa olunca kabul etmiyolar tamda görev çubuğu nun biras üst kısmında yani ençok gördüğüm yerlerden biyerde aşırı derecede gözüme batıyo bunun bi çözümü yokmudur birçok program denedim işe yaramadı ama philips monitörümde işe yaramıştı tam olarak ölü değil gibi  olması gereken renk dışında her renk e giriyo  bide tam ortada var ilginçtir büyüteçle baktım pixel in yarısı bozuk sadece yarısı siyah renk olması gerekirken koyu mavi oluyo onun dışındada diğer renklerde sorun yok ....  :I
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    fotograf makinen falan varsa bir çekip koyarmısın buraya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı:
    -----------------------------
    fotograf makinen falan varsa bir çekip koyarmısın buraya
    -----------------------------
    var ama şuan çekemem kardeşim odada uyuor pc i açarsam hemn uynır nfs oynayana kadarda rahat bırakmaz ama tarif ediyim
    beyaz arka pilanda hafif kırmızı pembe gibi siyahda çok koyu mavi zor belli oluyo yeşil ve mavide siyah oluyor . :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    kardesim yeni almissin gidip versene :) bana oyle bisey olacak dagitirim orayi:d o kadar para vericem fabrika hatali urn vercekler:) aglayasim geldi:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    yaw ölü pixeli karıştırma.git oraya rengini beğenmedim buna bu rengi verenin a.k, bunun niye kablosu uzun, kenarında nie ışık war, yada niye bu kadar ince die saçma sapan şeylerlede züke züke bir ay içinde değişmek zorundalar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    bugn gidip konuştum adam yapıcak bişey yok dedi 3 ölü pixel olmadan bişey yapamam dedi . tabi bende kızdım . adamda güldü  daha ne yapıyım :D
     2 tane daha pixeli bozmayı bile düşündüm .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Konuşma işi değil bu hocam, Malı aldığın 7 gün içerisinde Beğenmediysen Kusurlu Bulduysan s.s. Değiştirecekler, Yasa böyle. Seni keklemişler.. Ben olsam Kutusunun içine koyar Götürürüm, Şöyle böylede dedimi Kafasında Kırarım Monitörü Yenisinide almadan Bırakmam yakasını...

Kusurlu malı bana verip ilk günden Garanti Kapılarında Dolaştırmak diye bir Ticari kaide yoktur... Bilgine

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

böyle birşey daha önce madem başına gelmiş ozaman gelmemesi için ya benim gibi samsung al sadece monitörler de

yada paran çoksa sony al başına gelmesin 1tane ölü pixel olsa bile değiştiriyorlar zaten %100 pixel garantisi var olmadı bi pixel i öldür nasil yapılıyorsa darbe fln =)

not: bu konu da en çok sorun çıkaranlar

asus,lg,philips,ve daha ucuz lcd ler

çok rahatsız eder insanı bilirim ama aklıma başka bişi gelmio ürünü iade et paranı al yapabiliosan  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    neyse teşekkürederim yardımcı olan herkeze yarn bişeyler yapıcas artık...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek

iade et senin yasal hakkin. ben de almanyada toshiba almistim olu piksel vardi tam ekranin ortasinda, goturdum magazaya adamlar "toshiba 6 taneye kadar iade almayin dedi ama biz aliyoruz yine de" dedi. zaten almak da zorunda olu piksel iade edilmiyorsa da bahane belirtmek zorunda deilsin iade hakkini kullan, geciktirme direk iade et.

hadi kolay gelsin.

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
Toplam Hit: 1623 Toplam Mesaj: 10