Ölüme 5 Kala Şarkı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

güzel bir şarkı gitarcı vardır aramızda bende gitar çalıyorm bu şarkıyı ritimlerle çalabiliyorum ritimleri yazayım

aşağı yukaru aşağı yukarı aşağı yukarı aşağı yukarı bize öğreten hoca gelibolu gelibolu diye öğretti 2. ge vuruşlu gitardan anlayan anlamıştır sanırsam olmassa ok işaretleri çizeriz :)

şarkı sözleri;

sendemi bırakıp gidiyorsun

sendemi acılarla

sendemi bırakıp gidiyorsun

sendemi beni acılarla

dinle bak senin için bu şarkı

her duyduğumda içime girecek bu sancı

ölüme 5 kala bu şarkıyı yazdım sana

sakın dinlersen ağlama ruhun artık yanımda

hocalar kızdan ayrılırsanız bu şarkı size gelsin Allah kimseyi ayırmasın diyimde  :(

kızlar hacıları terketmeyin kıymetimizi bilin :)

http://dosyam.net/?id=w5jw8x 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

gerçekten sevenleri Allah ayırmazmış öle diyolar buralarda insallah bi gün sevdigim kızla evlenirsem hepbirlikte halay çekeriz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    bu ne biçim ritm dir ole hala anlamış değilim yafff aşağı yukarı aşağı yukarı başka bişi yok :D

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheReaL
    TheReaL's avatar
    Erkek
    GeRcekten  GüzeL PaYlaşim Hocam  

YaKın Olmak İçin Uzak DuR ßenden
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    rmadA bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu ne biçim ritm dir ole hala anlamış değilim yafff aşağı yukarı aşağı yukarı başka bişi yok :D
    -----------------------------

bak burdaki gibi aşağıya GE-Lİ-BO-LU GE-Lİ-BO-LU

--

2. GELİBOLU NUN GESİNDE YERLEŞTİRİYOSUN GİTARA YAPIŞTIRIYOSUN

ÜSTTEN 1. GEDEN BAŞLIYORUZ GE AŞAĞI Lİ YUKARI BO AŞAĞI LU YUKARI2. GEDE GİTARA VUR diğer libolu da aynısı

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Eyw Hacı İndiriom

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 1081 Toplam Mesaj: 6