Ölümsüz Aşk Var Mıdır Sevgilim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    Ölümsüz aşk var mıdır sevgilim ?

Elimi yüreğine koyduğunda,kalbinin çılgıncasına attığını hissediyor yaşamaya başlıyorum.Her seni seviyorum deyişim benim tekrar dirildiğim andır sevgilim.Sen olmadığın zaman nefes alamıyorum biliyor musun?Bu dünyanın oksijeni bana artık yetmiyor sevgilim.Peki nasıl mı hayatta kalıyorum?benim ölümsüzlüğümün sırrı sensin sevgilim.Ölümsüzlüğün sırrını senin sevginde buldum.Her seni seviyorum deyişimde nefes almam kolaylaşıyor hayatta bir kez daha bağlandığımı hissettiğim zaman bir anda yok ölüm korkusu oluveriyor sevgilim...
    Ölüm beni korkutmuyor sevgilim,senin bana ait olduğunu düşündükçe ölüm beni korkutmuyor...Zaten yaşamım sana bağlı değil mi,ölümden neden korkayım sevgilim?O masum ve güzel yüzünün yanına birde tatlı gülüşün ve sevgi dolu bakışların eklenince ölümsüz sevginin var olduğuna inanmaya başlıyorum sevgilim.Dudaklarına kondurduğum öpücük yaşamıma yaşam katıyor sevgilim.Dudaklarındaki ateş tıpkı bir orman yangını gibi,ama o yangını kendi dudaklarımdaki ıslaklıkla söndürüyorum sevgilim.Ölümsüz sevgi var sevgilim..Her akıttığın göz yaşı yüreğime serpiliyor,Islanıyor bedenim..ruhun bütün vücudumu sarıyor.Hissediyorum sevgilim,Ama yinede seni sensiz yaşamak zoruma gidiyor..Ben artık iki can taşıyorum sevgilim.Bedenin yanımda olmasa da ruhunun hep yanımda olduğunu hissediyorum..Hatırlıyor musun sevgilim ? Hani ilk defa elini tuttuğum anda Bana “ellerin neden bu kadar soğuk” diye bir soru sormuştun?Cevabını şimdi veriyorum sevgilim,o anda damarlarımda gezinen kanın sanki şırıngayla çekilircesine bedenimi terk ettiğini hissetmeye başladım sevgilim,Ruhum benden kopmuştu sanki,bir başkasına aitleşmişti,o an ben yaşamıyordum sevgilim,bedenim hareket etse de artık ruhumun bedenimi bırakıp bir başkasına ait olduğunu tahmin ediyordum Sevgilim.Peki ya kalbim?Kalbimde esir olmuştu sevgilim.Artık istem dışı çalışmıyordu.Sadece seni düşündüğüm an atmaya başlıyordu sevgilim,hissediyordum,Artık kalbim esir olmuştu sevgilim,Büyük ve kudretli sevgin kalbimi esir etmişti.Artık sadece kurallarla çalışıyordu,Senin koyduğun kurallarla..Evet, Kuralları da sen koymuştun sevgilim,Sadece seni düşündüğümde atıyor,seni sevdiğimi söylediğim zaman çırpınmaya başlıyordu kalbim..Ölümsüzlüğün adını ben koydum sevgilim.Çünkü kendimden eminim,seninle olduğum her an seni ölümüne sevdiğimi bütün dünyaya haykıracağım sevgilim..bun sevginin sonu olmayacak sevgilim..Hani Bana sormuştun ya sevgilim ; Ölümsüz aşk var mıdır diye işte şimdi cevap veriyorum sevgilim..
    Ölümsüz aşk vardır,Ölümüne sevdiğini bulduğun anda başlamaktadır.Bedenini bedenime sardığım anda sıcaklığını hissettiğim zaman,dudaklarındaki ateşle kavrulmaya başladığım zaman,Seni seninle yaşadığım her an beni hayata bağlamaktadır sevgilim..Ölümsüz aşk vardır sevgilim,Bir gün seni yüreğimden koparıp atmaya çalıştığım zaman,engel olacaksın biliyorum ve ben sana esir bir şekilde usulca boyun eğip sevmeye devam edeceğim sevgilim.Sen benim kaderimsin sevgilim..Sana söz veriyor yıllarca seni ölümüne seveceğime,yemin ediyorum ...

yAZan : ben :)

Canım sıkıldı ölesine salladım bişiler pek ii olmasada sizle paylaşiim dedim :P

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengeee
    dengeee's avatar
    Erkek
    sevgilim sevgilim sevgilim b.kunu çıkarmışın.
    başka kısa bişeyler yok mu?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exorcise
    exorcise's avatar
    Erkek
    baba sana ne diim yha su anda duygularımı acıga cıkarın allah kimsenn sevdigini yuzsuz yapmasın bnmki yuzsunzde o yusden :)) bu yazında dolayı tebrik ediyorum seni

ne gerek war gönuller bi olsun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    sevgilim sevgilim sevgilim b.kunu çıkarmışın.
    başka kısa bişeyler yok mu?

--------

yaşıtlarımla veya yaşımın altındaki kişilerle munakaşaya girmek istemem çünkü genelde böle tipler "denyo" oluo ( bende dahil ) ben ölesine yazdım beğenirsin beğenmessin sana kalmış.ama illaki ego tatmini için yorum yazdıysan onada bişi diemem :)

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    XsyNcmast3r Arkadaş doğru diyor çok fazla kullanmışsın ilkokulda törenlerde okunan şiirlere dönmüş.

Öğretmenim öğretmenim :) Yinede sağol Allah beynine zevaa vermesin :)

Not:Bir yazıda insanları etkilemek istiyorsan en anlamlı,en güzel olan kelime yada kelimeler daha az kullanılmalıdır..Önemi başka şeyler belirtirilerek güçlendirilir.Örn. Sen yaşayan bir melek,gönlümün sultanı vs vs. Sonuçta burda demek istediğide sevgilime çıkıyor :) bilmem anlatabildim mi neyse :))))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    Ya biliorum bende bilerek cok kullandım şekil olsun die :D okuduum yazılarda genelde böle coklama kullanılıor yada bana öle geldi herneyse ya sevgilim ler batıosa onların olmadıını farzedin öle okuyun ne diim :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    guzel yazmısısn sevgilim..Tebrik ederim sevgilim..Yazılarıının devamını dilerim sevgilim ..

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
Toplam Hit: 1123 Toplam Mesaj: 7