folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Omerta [Barafranca] Resetleniyor

Omerta [Barafranca] Resetleniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Degerli Gangsterler

Omerta’nin yeni bir versiyonuna daha hosgeldiniz.

1 Nisan Cuma Gunu yaklasik 6 aydir oynanilan Omerta’nin var olan versiyonunu resetliyoruz!

Reset ile birlikde yasayan tum hesaplar silinecek ve butun oyuncular yeniden ayni sartlarda oyuna baslayacaktir.Bu demek oluyor ki, tekrardan versiyonun ilk Godfather ve Firstlady’sini cikarmak ya da versiyonun ilk ailesini kurmak gibi bir sans elde edeceksiniz!

Ustelik cok fazla yeni ve heyecanli ozelliklerde sizleri bekliyor olacak.Bunlar :

• Gecen versiyona gore cok daha esneklestirilmis aile sistem
    • C4 - Duvar - Panik Odasi - Rob & Mia hepsi kaldirildi
    • Daha iyi Spot Baskini kazanclari
    • Iki gunluk rank kasabilme oraniniz 32 saatten 34 saate yukseltildi ve ilk 48 saat bu kurala dahil degilsiniz
    • Hastane suresi 5 dakika olarak dusuruldu ya da saglik durumunuzu yeniden 100% olarak degisimi hangisini once tercih ediyorsaniz
    • Saldiri yaptiginiz zaman saglik almak icin sadece hastaneye gidebileceksiniz
    • Capodecina ranki capolar icin tamamen kaldirildi. Sadece aile babalari capodecina olabilecekler
    • Maximum rank 300% Brug olarak sabitlendi
    • Lackeys ( koleler & usaklar ) sayesinde yasal script kullanimi gerceklestirilecek, 1dc = 5k kredi olmak uzere. Sizler bilgisayar basinda olmasanizda sizler yerine suc , araba calma, hapisden kurtarma vb. aktiviteleri gerceklestirecek koleleriniz bulunacak

Cok yakinda gerceklestirilecek diger duzenlemelerimiz ise :

• Daha iyi heist sonuclari ve ROM ( reset olcer ) bu konularda da detayli bilgi mevcut versiyonlarda veriliyor olacak

1 Nisan Cuma Gunu Omerta’nin yepyeni versiyonunda sizleride gormeyi umuyoruz!

Hepiniz www.barafranca.gen.tr ye hoşgeldiniz.

Omerta!

Not: Eger su anda versiyonumuzda bir hesabiniz bulunuyor ise, resetten sonra mevcut email adresiniz ve sifreniz ile oyuna girip gangster yaratmaniz yeterli olacaktir.Baska bir email ile kayit olmaniza gerek yoktur!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BurakMakar
    BurakMakar's avatar
    Erkek

Tam olarak kaçta reset gelcek oyuna? ve gerçekten tüm oyuncular silincek mi? yani şimdi üyelik alsam , bu gece silincek mi üyelik? bu sorulara bi cevap alabilirmiyim acaba?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

detay bilmiyorum banada mail geldi 

başlamak isteyenler kaçırmasın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

haber için sağol hocam bir önceki versiyonda cdc olmuştum res çok zor gelmişti :)

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

elimde 8M lik bağış kodu vardı, fişin arkasına yazmıştım ama fişe neoldu bilmiyorum. biyerlerde atılıpdurur...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mertsezgen
    mertsezgen's avatar
    Erkek

Benim hesabım var oyunda çoklu suç işelemek isteyen benle iletişime geçsin oyunun tadı daha çok çıksın hep tek basına soygun yapııyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

şaka olmasın? :D

la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

.com da kasan varsa bekleriz aile var.. Yaklaşık 1 ay oldu yeni vers başlayalı..

Altan naptın oğlum :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

fatX bunu yazdı:
    -----------------------------

.com da kasan varsa bekleriz aile var.. Yaklaşık 1 ay oldu yeni vers başlayalı..

2 side aynı değilmi ? 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:

fatX bunu yazdı:

2 side aynı değilmi ? 

Değil hocam. dm tr com nl falan farklı farklı hepsi

Altan naptın oğlum :|
Toplam Hit: 2398 Toplam Mesaj: 10