Omerta İle İs-Etudunde Yer Almak İstermisiniz ?
-
" Omerta Game Ltd. okullaridaki , kolejlerdeki ve universitelerdeki ogrenciler icin tedarikci olarak cok guclu izlere sahiptir.
1996 yilindan beri kolej ve universite ogrencileri icin 8 yillik bir uzunlukta is yerlestirmesi yaptik. Bazilari o seneyi
Ingiltere'ye gelerek Hull daki ofisimide calisti , bazilari ise kendi ulkelerinde evlerinde bizimle calistilar.
Bu sene bu konuyla ilgili calismalar basarisiz oldugundan bu gorevde kimseye sahip degiliz bu yuzden gecikmis bir basvuru yapmak
istiyorsaniz yapabilirsiniz.
Gecmiste is-etudu kapsaminda asagidaki yerlestirmelerde tedarikci olduk :
Bilgisayar Bilimi ( Developerlar ve 1 sistem admini )
Yönetim Bilimi
Isletme Calismalari
Grafik - Dizayn
Su anda 1 yillik is-etudu ile ilgileniyoruz bu kisiler developer , web developer , grafik tasarimci , gazeteci olarak egitim alan ogrenciler
fakat ayni zamanda sosyoloji , satış - pazarlama ve diger ogrenim alanlarindan gelen basvurularlada ilgileniyoruz.
Bizimle beraber is-etudunde 1 sene geciren tum ogrenciler cok iyi sekilde gelismislerdir , bir cogu ( Brando'ya gore hepsi ) top class seviyesine gelmistir .
Bizimle is-etudu geciren 2 kisiye Omerta'dan is teklifi yapildi , bir tanesi hala bizimle calismakta.
Sizde ogreniminizi devam ettirirken oturdugunuz ulkede yada belki bizim Ingiltere'deki ofisimizde bizimle calismak isterseniz basvurularinizi buraya gonderebilirsiniz :
stephanie@barafranca.com
Lutfen bize su bilgilerinizi yazin :
Isminiz,
Yasiniz,
Ogrenim gordugunuz yada goreceginiz universitesinin ismi,
Kendiniz hakkinda kisa bir bilgi. Bize basvuru yapan herkesle irtibata gececegiz.
Basvurularinizi heyecanla bekliyoruz.
Buraya sadece is-etudu ile ilgili sorularin sorulmasi icin yanitlara izin verecegiz.
Lutfen konu harici yanitlar yazmayin. Forumdan ban icin degnegimi elime aldim bile..
Brando

Not : Ceviri icin Sebastian tskler! "omerta ile yakindan bi iliskim yoktur. sadece oyun oynarim. haberler kisminda gorunce burda paylasayim belki birilerinin isine yarar diye dusundum.
kaynak
http://barafranca.gen.tr/forums/view-topic.php?id=5713
-
bu da onlardan
"
Usule ait ve nesne yönelimli programlamada yetkili PHP developer arıyoruz.
En ideal adaylar MySQL,SQL genel olarak ve veritabanı konusunda ileri bilgiye sahip olması gerekmektedir.
Omertada hırslı genç developerlar icin bir iş geliyor.
Eğer developing kodlarını seviyorsan ve bir oyun şirketi için çalışma fırsatı istiyorsan o zaman lütfen irtibata geç.
Universite mezunu olmaman veya iş deneyiminin olmaması bizim için önemli değil.
Paul un durumu açıklaması :
SVN veya benzer version sistemleriyle çalışmış olacaksınız ve Omerta için yeni beceriler
öğrenme arzusuyla hevesli bir yardımcı olacaksınız ve dışardan düşünen biri.
Haftada 40 saat Kingston Upon Hull,İngiltere de Omerta kulesinde çalışmanız gerekecek.
Yukardaki kriterlere sahip olduğunu düşünüyorsan,bize özgeçmişinin son halini içeren iki satır yaz,en iyi kodlama
örnekleriyle,ve bizimle neden çalışmak istediğini anlatarak:
stephanie@barafranca.com
Bununla ilgili her hangi bir soru email ile sorulabilinir.Konu ile ilgili hiçbir yanıta gerek yok.
İyi Şanslar!
ceviri icin thend' tskler

"
-
çevirmenize gerek yoktu bence,
çünkü bu işe girecek adamın %100 ingilizce bilmesi gerekiyor yani ingilizce bilmeyen adam ne kadar uzman olursa olsun zaten almazlar, sizin bu çeviriniz de ingilizce bilmeyen adaylar için olsa gerek.
ama yine de emeğinize sağlık...
-
ceviri bana ait degil ingilizcesi de vardi ama direk turkcesini kopyaladim ben.
-
tamda lamb of god omerta sarkısını dinliyodum ha :W