folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Omerta Oynayan Arkadaşlar ?

Omerta Oynayan Arkadaşlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 5 sene önce flan oynamıştm takrar merak sardı oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

5 sene önceki ömertayla şimdiki çok değişti hacı en son baktığımda koruma alıp geliştiriyodun falan önceden daha iyiydi kanımca

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Erkek

haklısın hoca üye oldum bya değişmiş öle bakınıyorum hatırlamaya çalışıyorum da biraz destek yardım lazım sanırım yada beni yönlendirecek biri lazım.

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

sohbet bölümünde çeşitli odalara girerek bilgi alışverişi yapabilirsin

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Erkek

tahribat gurubu flan varmı ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

hiç bi fikrim yok hacı ama illa oynayan birileri vardır

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek

aile kurun :)

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

hic oynama onlarin ben amk.

2004 ten beri oynardim lanet oyunu

5 ay once yamuk yaptilar. yuzlerce dolar para verip dc aldigim hesabimi

1 serefsizin yalani yuzunden kapattilar

neymis adam hack yapiyomus bende onun hack yaptigi paralari (omerta parasi) akliyomusum. hacker ile isbirligi icindeymisim :)

lan mallar hacker ile isbirligi yapsam 2 ayda bin dolara yakin parayi size neden vereyim (gercek para)

neyse 2 ay boyunca kiti denen sahsiyetle email lestik falan filan. benden kanit istiyolar :)

bende dedim yeter mail atma bana. sen email attikca yanit vermek zorundayim diyo mal

dedim ama soruma cevap vermiyosun nasil olucak ?

acikla diyorum kariya

adam beni sikayet etmis neden ondan kanit istemiyonuzda benden istiyonuz ? eger sikayetci ise kanit gostersin cart curt....

cok doluyum amk oyununa.  hakkimi yediler.2 ay cok fena kasmistim. ilk 1 ay 1. siradaydim gen.tr de sonraki ay top 20 deydim.

gen.tr de idam meydanindaki Boss - hacker destekcisi benim :)

ekleme : sormak istediginiz bisi varsa oyun ile ilgili yardimci olurum her turlu ama oyunu artik oynamiyorum

master yaptim omertada :)

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

kötü olmuş.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

hic oynama onlarin ben amk.

2004 ten beri oynardim lanet oyunu

5 ay once yamuk yaptilar. yuzlerce dolar para verip dc aldigim hesabimi

1 serefsizin yalani yuzunden kapattilar

neymis adam hack yapiyomus bende onun hack yaptigi paralari (omerta parasi) akliyomusum. hacker ile isbirligi icindeymisim :)

lan mallar hacker ile isbirligi yapsam 2 ayda bin dolara yakin parayi size neden vereyim (gercek para)

neyse 2 ay boyunca kiti denen sahsiyetle email lestik falan filan. benden kanit istiyolar :)

bende dedim yeter mail atma bana. sen email attikca yanit vermek zorundayim diyo mal

dedim ama soruma cevap vermiyosun nasil olucak ?

acikla diyorum kariya

adam beni sikayet etmis neden ondan kanit istemiyonuzda benden istiyonuz ? eger sikayetci ise kanit gostersin cart curt....

cok doluyum amk oyununa.  hakkimi yediler.2 ay cok fena kasmistim. ilk 1 ay 1. siradaydim gen.tr de sonraki ay top 20 deydim.

gen.tr de idam meydanindaki Boss - hacker destekcisi benim :)

ekleme : sormak istediginiz bisi varsa oyun ile ilgili yardimci olurum her turlu ama oyunu artik oynamiyorum

master yaptim omertada :)

bu vakti ve parayı sıçmaya harcasan bok satıp para kazanırdın yani öyle söyliyim sana.

Toplam Hit: 1115 Toplam Mesaj: 10