folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Omnibook Xe2"De İşletim Sistemi Sorunu??

Omnibook Xe2"De İşletim Sistemi Sorunu??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utkuunal
    utkuunal's avatar
    Erkek
    Merhaba...
    Benim HP omnibook xe2 bir dizüstüm var. Hem İşletim sistemimi değiştirip windows 98se"yi yüklemek istiyorum hemde 2 parça olan harddiskimi tek parçaya çevirmek istiyorum.

Fdiskte bilinen yöntemle partitionları silip yeniden partition atıyorum. Çıkış yapıyorum ve ZBAMMM...!!! SABİT DİSKE YAZMA HATASI veriyor. Yeniden başlattığımda yaptığım değişiklikler geçerli olmuyor eski halinde açılıyor. Daha öncede bu sorunla karşılaşmıştım ama karambolde düzelttim:) Şimdi düzeltemiyorum. Yani bu sefer şans yardım etmiyor:)

Win98se cdsi ile boot ediyorum diski biçimle diyorum... Bu seferde ÖNYÜKLEME GERÇEKLEŞTİRİLEMEDİ diyor... Neden neden neden ya? Nası yüklüycem ben bu OS"yi? Yardım ederseniz çok sevinicem:) Şimdiden sağolun...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

biosda hdd nin mbr sine master boot recortuna yazma-koruması ile ilgili bir sorundan dolayı oluyor..

birde biosda virüs tarama özelliği aktif ise onu kapat.. sadece olay biostan yani...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1486 Toplam Mesaj: 2