Ömrü Dolan Cep Telefonu Kurtarma
-
Hocalar köydeki dayım, içindeki fotolardan ötürü kasasında sakladığı cep telefonunu, tamir ettirmem için bana verdi.
Bende bütün telefon tamircilerini dolaştım, sadece bir tanesi tamir girişiminde bulundu fakat oda başarılı olamadı
Bana telefonun ömrünün bitmiş olduğunu söledi. Ufak makine gibi bişey vardı, ona bağladı bataryasız, gücü direk makineden aldı
telefon açılmadı. Yaklaşık 10 12 yıllık telefon tabi dayımda da suç var saklıyacağına içindekileri kopyalatsaymiş zamanıda...
telefon bu bide data kablosu bile piyasadan yok ama blututu var
Samsung SGH-E720
Şimdi hastayı kurtarabilmenin yolları varmıdır sadece içindeki fotoları alıp atıcam telefonu
ebay da felan satılıyo hala, alsak bir tane daha aynısından ölü parçalarla sağlamları yer değiştirsek olabilitesi varmıdır bilmilyorum tabi
saçma olabilir Sizce ne yapmalıyım servisi felan olur mu bunun ?
-
ne arızası varki ?
eğer telefonun anakart gitmişse pek birşey yapamazsın
ama ekran falan filan gitmişse yenisini alıp anakkartı yerleştirip alabilirsin fotoları
-
zalimadam bunu yazdı
ne arızası varki ?
ama ekran falan filan gitmişse yenisini alıp anakkartı yerleştirip alabilirsin fotoları
dayım ekranın sağlam olduğunu sölemişti, bende şöle bi baktımda sıkıntı yok gibi o zaman anakartmı kalıyo geriye bi tek
-
makina dediğin güç kaynağı hocam batarya niyetine kullanılıyor demekki anakartı gitmiş yoksa çalışırdı
en azından tuş ışığı yandığında adam sana bunun filmi yada ekranı gitmişş derdi yani
o samsunglar kapalı iken usb den veri atıyordu bildiğim kadarı ile
yada bataryasını tak telefonun açma tuşuna bas ekran gelmeden bilgisayar görecekmi bir dene hocam
olmazsa pek aklıma birşey gelmiyor artık harbidende eskyimiş hiçbirşey yok artık telefoncularda bunların :)
-
zalimadam bunu yazdı
ne arızası varki ?
He anakart degisince bilgiler kalacak sanki :)
-
swordfish bunu yazdızalimadam bunu yazdı
ne arızası varki ?
He anakart degisince bilgiler kalacak sanki :)
bilgileri flashta tutuyor. flash anakartta, catlak falan yoksa kartta iyi bi usta halleder.
guc kaynagindan vermis bakmis acmamis baskada bisey yapmamis, goturdugun adamin elektronik bilgisi oldugunu sanmiyorum.
ama halledilebilir