folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ön Jack Çalıştırmak

Ön Jack Çalıştırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bilgisayarımın hoparlör girişi çalışmıyor veya arızalı çalışıyor. ön tarafında da jack var. ama driver yüklü olmadığından çalışmıyor.

ben öndekini kullanmak istiyorum. nasıl bir yöntemle çalıştırabilirim?

asus marka kasamın model bilgisine veya ne tür, hangi sürücüyü yükleyeceğim bigisine sahip değilim.

hadi kasanın modelini buluruz da yeterli olur mu? biraz driver aradım, bulamadım.

sanırım eskiden realtek falan kuruluydu o zamanlar çalışıyordu ön jack.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    donanım yöneticisinde kurulmamış hatalı kurulmuş bir donanım var mı? evet için donanım üzerine sağ tuş tıklanır özellikler ayrıntılardan aygıt kopya kimliğinde yazan değer devid.info da aratılır kullandığın işletim sistemine göre uygun driver ı indir yalnız önemli bir nokta var ön paneldiki girişin kasa içinden bağlantısının yapılması gerekiyor en başta söylemem gerekeni son söyledim sanırım eğer kablo bağlı değilse anakartın modeline göre kullanma klavuzundan bakıp yapabilirsin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Kasanın önünden gelen 8. pini boş olan jackı alıp anakart üzerinde, genellikle, anakartın ses çıkışlarına yakın bir yerde bulunan 10 pinli audio soketine takacaksın...

Googleda bunu buldum en soldaki gibi yerleştireceksin...

Eğer o 10 pinli soketin üzerinde 2 adet jumper takılı ise, onları çıkart yerine bu soketi tak.

http://www.vistax64.com/attachments/sound-audio/8065d1227471405-realtek-audio-jack-mixup-capture.jpg

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1865 Toplam Mesaj: 3