Onbeş Saniye ( Deneme )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Merhaba, bu sefer arayı kısa tuttum sanırım kısık ateşte onbeş dakika da pişirilen bir omlet kıvamında  hızlı ve yenilmeye hazır, yenilmeye derken her yönüyle yenilmeye hazır   ve üstelik sadece onbeş saniyede.

Uzun uzun hemde çok uzun hikayeler biriktirdim fakat hepsi onbeş saniye sonra unutuluyor sonrası ise tam  bir uzay boşluğu yani şöyle  ımmmm kayıp evet  "kayıp"  hayatından  asla bilemediğin ve bilemeyeceğim bir zaman dilimi  kayıp oluyor ve gidiyor. Anlamsız  sızınmalar sanırsın ki cehennemin  sekiz kat bilemedin on kat dibinde can çekişiyorsun.  Zaman zaman çocukluğuna düşüyorsun  biraz masum geliyor aslında birazı fazlaca iyimser oldu köküyle birlikte masum geliyor,  ne çabuk kirlendim. ( beyaz her zaman masum olmuyor)

Ben yine umursamaz tavrımın takınacağım maskem düşene kadar, düşmeside sadece onbeşsaniye sürüyor.

sadece onbeş saniye,  eğer bir ceza olsaydım sanırım kendime olan en büyük beddua  olurdum.

Biliyor musun ben zihnimi ve irademi sadece "O'nun" için kullanmak istiyorum ( parantez aç, parantez kapat)
    sonu gelmeyecek onbeş saniyeler için değil.

O' derken umarım bir gün tanışırsınız. Beynimin içinde patlayan kocaman meteor taşlarından arta kalan aklımda kalırsa ama iyi haberlerimde var,  sevkiyatlar sıkı denetime girdiği için irsaliyesiz mal taşımak artık  oldukça zor.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Dal, dal, daldan dala...

vatandaşa kafam girsin!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

bu ne hacı :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Akıl vermek gibi olmasın da daha ciddi olmakta fayda var.Deneme yazmasaydın deneme olduğunu anlardım yani :P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Akıl vermek gibi olmasın da daha ciddi olmakta fayda var.Deneme yazmasaydın deneme olduğunu anlardım yani :P

normalde yazmam yazının başlığı onbeş saniye olduğu için farklı çağrışımlar yapacağından dolayı  parantez içinde  belirtmek istedim. 

Tarz meselesine gelince avangart bir yazı  genelde bu  tarzda yazıyorum peki neden onbeş saniye ve karışık,  bunuda kullanan anlar diyorum.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

hergece ölüyor ve her sabah yeni bir günaha uyanıyorum nefsimin muebbetin yemiş akılım firarda şeytanın 70bin oglunun 70 bini peşimde...

gerçekten uyandımmı gözlerimi açtım ama uyandıgım dogrumu 15 saniye 1 den 15 ekadar geçen saniyeler ve içindeki hiç önemsenmeyen saliseler...

evet belkide 15 saniye sonra öle bilitem varken 15 saniyeyi düşünmek harcadıgım ömrümdür...

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hocam bi kaç defa okuduktan sonra bişiler anladım biraz. güzel olmuş anlayınca anladım (:

Toplam Hit: 1025 Toplam Mesaj: 7