folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Onboard Kartla Oyun Oynama

Onboard Kartla Oyun Oynama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

yeni dizüstünda onboaard kart var şimdi 4gb ddr3 ram 2,1 ghz lik b950 intel işlemci var sizce bununla hangi oyunları oynayabilirim.

canyourunit sitesinde oyun seçip yapabiliyoruz bu işlemi ama sistem yazıp oyunları önümüze getirecek bir site varmı ?

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

gma4500 sanırım ekran kartın şöyle bir google araması yardımcı olucaktır : 

https://www.google.com.tr/search?sclient=psy-ab&hl=en&site=&source=hp&q=gma4500+games+playable&btnG=Search&oq=&gs_l=&pbx=1

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    eywallah hocam site yok sanırm

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

google a can i run it yaz çıkan siteden oradan bak oynayabileceklerine :F

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Buradan, listede varsa oynamak istediğin oyunu seçip analiz ettir. Ama sonuçlarda olumsuz çıksa bile şansını yine de dene. Çünkü buradaki sistem oyunun rahat oynanabilmesi için gerekenleri analiz edip ona göre sonuçlandırıyor. Mesela ekran kartının belleği, shader versiyonları vs tutuyor, ama desteklenen en düşük ekran kartı modeli vs tutmuyor olabilir. Genelde burada fail çıksa bile oyunların özelliklerini biraz kısarak çok rahat olmasada sıkıntı yaratmayacak şekilde oynayabiliyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

google a can i run it yaz çıkan siteden oradan bak oynayabileceklerine :F

o siteyi yazdım zaten hacım.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Buradan, listede varsa oynamak istediğin oyunu seçip analiz ettir. Ama sonuçlarda olumsuz çıksa bile şansını yine de dene. Çünkü buradaki sistem oyunun rahat oynanabilmesi için gerekenleri analiz edip ona göre sonuçlandırıyor. Mesela ekran kartının belleği, shader versiyonları vs tutuyor, ama desteklenen en düşük ekran kartı modeli vs tutmuyor olabilir. Genelde burada fail çıksa bile oyunların özelliklerini biraz kısarak çok rahat olmasada sıkıntı yaratmayacak şekilde oynayabiliyorum.

bir bakayım şimdi bu onboard olduğu için ben bu laptopa ne yaparsam yapayım yinede bişe olmaz kesin demi donanım bakımındn. ?

matematik24.com
Toplam Hit: 1369 Toplam Mesaj: 7