Önce Bakışlar Başlar....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    önce bakışlar ile başlar uzun bir süre bu şekilde devam edersin ,   günler geçdikde bakışların derinleşir kalbine inmek istersin , ama ulaşamazsın ... çünkü ne o seni tanıyor neden sen onu ... belki efkarlanırsın yerli yersiz kıskançlık krizlerine girersin , belki onu görme umudu seni hayata bağlar belkilde hiç etkilenmez "boşver taş kalbim unut gitsin" der susarsın ... ama bu suskunluk uzun sürmez , yine yeniden   onu gördüğün zaman kalbin pır pır etmeye başlar , hani sen onun gözlerine bakıyorsun olurya bide o senin gözlerine   takılırsa , işte ozaman dünyalar senindir demekdir , belki de platonik liğin büyüklüğüdür bu...
     demişdim ya önce bakışlar başlar   bütün masumiyeti ile ...

sonra kelimelerin ve harflerin bir bir boğazına düğümlenirde konuşamaz nefes alamazsın onu görünce , adeta can çekişirsin bir kelime söyleye bilmek için oysa okadar basitti ki "seni seviyorum" demesi , ama beceremezsin, korkaklığının esiri olmuş bir şekilde buna red edilmenin korkusunda eklenince o düğümlenen kelimeler seni boğarya, nefesin kesilir... yan etkisi olsa gerek ...

haftalar geçtik ce   günün anlam ve öneminin dışında olduğu halde bir "merhaba" yada bir "günaydın" diyebilmek için , yada sadece maksat seninle 1-2 kelime konuşmasını sağlamak tı , hiç tanımadığın ama yavaş yavaş körkütük aşık olamaya başladığın kız ile...
     deliksiz uykuların artık bir yerinden salı veriyordu bütün rahatlığını, uykusuz gecelere merhaba deme vakti gelmiş di , çünkü koca oğlan sen aşık olmaya  başlamıştın. hemde adını bile bilmediğin bir kıza...
     Hafta sonları etkinliklerin azalır her daim onu düşünmeye başlarsın , kendince    kafandan binlerce tanışma senaryosu uydurur ama hep sonunda tanışamazsın ,   en güzel bayan isimlerini seçerisn ona...
     yine bir pazartesi sabahını beklersin bütün stresine rağmen onu görmek için bu günü beklersin ...

"-İşte karşıdan geliyor, bir günaydın mı desem yoksa bir merhaba mı , acaba terslermi ? yok yok en   iyisi   yarın söylerim cesaretimi toplıyım , yoo yoo ya yarın göremezsem ... neyse koca oğlan sıkma kendini nede olsa konuşamayacaksın ..." der yine içine atarsın ve sadece gözlerine bakmak ile yetinirsin...

kesişme noktasına geldiğin an son bir can havli ile bir "merhaba" ses tellerinden uçucak gibi olur ama dudakların mühürlenmiş izin vermiyor buna ,   yutkunmak ile yetiniyorsun .. ama olsun bugünde gördün onu Gülümseme ...

uyan artık heh ne dersin ?
    karakutu

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sanki yarım kalmış gibi :s

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    emirreisinde vardı böyle bir yazısı. bencede sonu tamamlanmamış gibi. kızla en sonunda tanışmalısın ve konuşmalısın sonuçta yanıt iyi yada kötü bilmen gerekiyor. herkesin vardır bakışıpta konuşamadığı. ne koyuyor adama hoşlanıpta konuşamamak. lakin şu sözü söylemek gerek o anda. Yarın çok geç olabilir söyle...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    Seviyorum be kardesim :/  cok seviyorum ahh ah! Ne guzel bir yazi yazmissin.. Ama benim hikayem onun kisi kadar aci degil. Belki biraz sansliyim ben ;) Eve bir kac saat once geldim, alman ve guzeller guzeli bir kizla romantik bi aksam yemegindeydik, cok guzeldi ama ne kadar cabalasamda dudaklarimdan seni seviyorum kelimesini dokemedim ne de elini tutabildim, seviorum cunku. Ama eve biraktigim zaman bana sikica sarilmasi herseye yetti (:  eminim o da bana karsi bos degildir..

**EbMaRtEu**
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

hasbinallah la sizin işiniz gücünüz yokmu.içimdeki beni yine depreştirdiniz.. nerdeydi len şu özenle sakladıgım fotografları.bidaa bakmayacam diye sakladım.yakarsam bidaha bulamam diyede yakamadım amk.off kalktım geliyorum dur.amk belimde ağrımış ya

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    Sir, yakma sakin o fotograflari, insan sonra pisman oluyor gercekten, Hele bi kizla cikiodum, cok seviodum, onun tam 3 tane portretsini karakalem ile cizmistim, Cok guzeldi anlatamam, Sonra birakti beni orospu kasar :D  bende sinirlendim tabi, asabi insanim bi noktada, sinirliyim, butun resimlerini yirttim attim, alamadim hizimi bide o cizdigim, emek veridgim, ter dokturum, cizdigim resimleri yirttim attim, hala hatirlamiorum nasil yirttigimi :D ahh ah, sen sen ol yapma gardas

**EbMaRtEu**
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    shadowboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sir, yakma sakin o fotograflari, insan sonra pisman oluyor gercekten, Hele bi kizla cikiodum, cok seviodum, onun tam 3 tane portretsini karakalem ile cizmistim, Cok guzeldi anlatamam, Sonra birakti beni orospu kasar :D  bende sinirlendim tabi, asabi insanim bi noktada, sinirliyim, butun resimlerini yirttim attim, alamadim hizimi bide o cizdigim, emek veridgim, ter dokturum, cizdigim resimleri yirttim attim, hala hatirlamiorum nasil yirttigimi :D ahh ah, sen sen ol yapma gardas
    -----------------------------
    hajı bende çizmeye çalıştım çizemedim amk.çizdiklerime alkol alıp sonra yine baktım benzettimmi diye nerdeee.resimleri yakamadım bi kaçını yaktım.olmadı elim varmadı o beni yaktı atıverdi.yok abi yaa seversen sevilme ihtimalin çok azalıyor.bu kız milleti acı çeken kendileri olmak istiyor amk.seviyorum şöyle iyisin böyle güzelsin.ölürüm ederim deyince amk sen işe yaramaz adam oluyorsun.bunları bile bile aynı hatayı yapınca kendime diyecek bişey bulamıyorum.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    Haji yaw bu Turk Kizlari gercekten bos is ;) Ben 2 seneden fazla Londra da yasiyorum, ve her turlu milletten insan tanidim, herkesin ne pok oldugunu iyi biliyorum, bu yabancilar bile bizim turk kizlarindan 1433403493 kat daha iyiler sana soyliyiym, Bizim millette bu abazalik oldugu surece hic bi kizin gotu de gokten yere inmez :D  Burda inan bana kizlar erkeklere asiliyorda erkekler yuz vermiyor, Burda hersey tam tersi, cennet aq :D

**EbMaRtEu**
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Niye Çattın GaşLarını

BiLmiyorum Yar SuçLarımı

öLürsem Ben SaçLarını

YoLma Gayrı YoLma LeyLi LeyLi ...

Neşet Ertaş

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    neden söyleyemedim askere gittim çünkü en son geçen hafta tekrar  gördüm... ama yine konuşamadım ne biçim iş bu amk

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 1405 Toplam Mesaj: 10