Önce Wordpress Sonra Google, Kapatan Kişi Aynı - Adnan OKTAR
-
Google Groups'u kapatan davayı kim açtı?
Google'dan açıklama:
Google Groups: Artık sansürde
Google yetkilileri yaptıkları açıklamada; ' Google.Groups'a Türkiye'den erişim, yapılan bir şikayet nedeni ile engellenmiştir. Kapatma kararının alınmasına neden olan dava konusunu inceliyoruz ve her zaman olduğu gibi Türk yetkilileri ile bu durumun en kısa sürede çözüme kavuşması için birlikte çalışmaya hazırız' dedi.
CHIP Online notu: Yaptığımız araştırmalar, şikayetin kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar tarafından yapıldığına işaret ediyor. Konu, bir tartışma grubunda kişilik haklarına zarar verici yazışmaların söz konusu olması. -
Küfür etmiyim diom etmiim diom ama ulan kesin bu adamın anasına bacısına söven bi grup çıkmıştır buda torpille bi bakana bişi yazmıştır hop google groups kapandı...
-
adnan oktarın ip sini bilen var mı :X
-
cep telefonunu, açık adresinini filan öğrenelim:D iskoya yaptıklarımızı yaparız:D
-
beyler ben konuyu açtım ama şöyle bişide söyliyim bence adminler konuyu silsin çünkü bu adam aleyhinde yazılan websitelerini kapatabiliyor yani üstlerde tanıdıkları müridleri olabilir bu yüzden bu siteyide kapatabilir, hiç bulaşmadan konuyu silelim bence:)))
-
http://www.netgazete.com/NewsDetail.aspx?nID=496480&winmode=pop&openerref=http%3A//www.netgazete.com/
bu adreste ev nerde oturduğunu okudum gibi sanki çıkıyorum iyi akşamlar.
-
nickimyok geçen youtube kapanmasıyla ilgili "ben google'ın yerinde olcam türkiyeyi engellerdim googlesız internet internet değildir" gibisinden birşeyler söylemişti. aynen katılıyorum ve ekliyorum lütfen google, engelle bu capulcu ve kokuşmuş net altyapısı olan türkiyeyi (: giremeyelim youtubuna blogspotuna google groupsuna google videona picasana gmailine ne olur :D
-
Facebook'ta, Adnan Oktar'a karşı gruplar oluştursam engellenir mi acaba :|
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Facebook'ta, Adnan Oktar'a karşı gruplar oluştursam engellenir mi acaba :|
-----------------------------olm sen saten bişi oldumu direk feysbukun aleyhine kullansam kapatırlar mı acaba die devamlı tetikte bekliosun :)
demek wordpress i de google ıda adnan oktar yüüznden kapatmışlar peki bunlar adnan oktar a nie böyle yaptılarki maskesi filan düşücek diyemi korktu hocaefendi. dua etsin küfür yassak yoksa ben dicemi biliodum...