folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Önce Wordpress Sonra Google, Kapatan Kişi Aynı - Adnan OKTAR

Önce Wordpress Sonra Google, Kapatan Kişi Aynı - Adnan OKTAR

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Google Groups'u kapatan davayı kim açtı?

Google%20Groupsu%20kapatan%20davayı%20kim%20açtı?
    Google Groups: Artık sansürde
    Google'dan açıklama:
    Google yetkilileri yaptıkları açıklamada; ' Google.Groups'a Türkiye'den erişim, yapılan bir şikayet nedeni ile engellenmiştir. Kapatma kararının alınmasına neden olan dava konusunu inceliyoruz ve her zaman olduğu gibi Türk yetkilileri ile bu durumun en kısa sürede çözüme kavuşması için birlikte çalışmaya hazırız' dedi.

CHIP Online notu: Yaptığımız araştırmalar, şikayetin kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar tarafından yapıldığına işaret ediyor. Konu, bir tartışma grubunda kişilik haklarına zarar verici yazışmaların söz konusu olması.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Küfür etmiyim diom etmiim diom ama ulan kesin bu adamın anasına bacısına söven bi grup çıkmıştır buda torpille bi bakana bişi yazmıştır hop google groups kapandı...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    to_play
    to_play's avatar
    Erkek
    adnan oktarın ip sini bilen var mı :X

bir gece ansızın 81 düzce 82 musul 83 kerkük
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    cep telefonunu, açık adresinini filan öğrenelim:D iskoya yaptıklarımızı yaparız:D

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    beyler ben konuyu açtım ama şöyle bişide söyliyim bence adminler konuyu silsin çünkü bu adam aleyhinde yazılan websitelerini kapatabiliyor yani üstlerde tanıdıkları müridleri olabilir bu yüzden bu siteyide kapatabilir, hiç bulaşmadan konuyu silelim bence:)))

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.netgazete.com/NewsDetail.aspx?nID=496480&winmode=pop&openerref=http%3A//www.netgazete.com/

bu adreste ev nerde oturduğunu okudum gibi sanki çıkıyorum iyi akşamlar. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    nickimyok geçen youtube kapanmasıyla ilgili "ben google'ın yerinde olcam türkiyeyi engellerdim googlesız internet internet değildir" gibisinden birşeyler söylemişti. aynen katılıyorum ve ekliyorum lütfen google, engelle bu capulcu ve kokuşmuş net altyapısı olan türkiyeyi (: giremeyelim youtubuna blogspotuna google groupsuna google videona picasana gmailine ne olur :D

bassinyourface
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Facebook'ta, Adnan Oktar'a karşı gruplar oluştursam engellenir mi acaba :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    -----------------------------
    Facebook'ta, Adnan Oktar'a karşı gruplar oluştursam engellenir mi acaba :|
    -----------------------------

olm sen saten bişi oldumu direk feysbukun aleyhine kullansam kapatırlar mı acaba die devamlı tetikte bekliosun :)

demek wordpress i de google ıda adnan oktar yüüznden kapatmışlar peki bunlar adnan oktar a nie böyle yaptılarki maskesi filan düşücek diyemi korktu hocaefendi. dua etsin küfür yassak yoksa ben dicemi biliodum... 

Living Death
Toplam Hit: 1077 Toplam Mesaj: 9