One Piece Z Filmi Türkçe Altyazılı Çıktı
-
op hayranları bekliyordu merakla belki görmeyen duymayan var kalmıştır diye paylaşayım dedim.
online izleyebilirsiniz yada idm aracılığı ile son sürat down edebilirsiniz.
spoiler vermeyin yeter :F
-
saol kreyzi indiriyom bende hemen..... animeye selam mangaya devam :D
-
animeyi bitirmeden buna bulaşmamak gerek herhalde spoiler falan olur?
-
Bonibon bunu yazdı
animeyi bitirmeden buna bulaşmamak gerek herhalde spoiler falan olur?
583'den sonra izlesen iyi olur hocu. daha doğrusu tam olarak nerdesin söyle ona göre fikir vereyim.
illa güncele gelmeye gerek yok belli bi noktaya geldiysen izlenir yani ( tam olarak söyleyemiyorum spoiler olur diye nerdesin sen söyle :)
@bensiz_aglama
afiyet olsun :F
Kreyzi tarafından 19/Nis/13 18:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Güzel diyorlar ama animenin 580+ bölümlerindeyseniz izlemek lazım. Zero adamın uşakları bu bölümlerde geldiler ona göre hikayeyi götürdüler sanırsam.
-
calpazhan bunu yazdı
Güzel diyorlar ama animenin 580+ bölümlerindeyseniz izlemek lazım. Zero adamın uşakları bu bölümlerde geldiler ona göre hikayeyi götürdüler sanırsam.
anime z ile bağlantılı devam etmiyor. tayfası görünüyor filme geçiyorlar sonra yeni arc'dan devam ediyorlar.
-
SPOİLER
----------------------------------------------
Ben pek beğenmedim. Neydi öyle armament yapıp yumruklaşmalar falan. Şöyle bir kaç imba teknik göreydik bizimkilerden. Zephry vs Luffy nin sonunda Zephry in nefesi kesildi yere düştü ama sonra kalkıp Yasakani no Magatama gibi bir tekniği bile direk aldı ve kalkıp savaşmaya devam etti.
Ah animeyide şöyle yapsalarda arada baksam bende.
Ayrıca Aokiji reis ya :( ODA Akainunun yüzünü ısrarla göstermiyor. İnşallah bir Partizan Martizan falan filan çizmiştir Akainu yu Aokiji reis.
-
17 nisanda çıkmış ben de dün izledim, dün konu açacaktımda aklıman çıktı :) güzeldi ama biraz mantksız geldi bana .... ama yine iyiydi :)
bu arda 720p si var bu verdiğin 480 sanırım? bir de mkv olarak vardı 400 küsür mb onun kalitesi de baya güzeldi
-
Zachariah bunu yazdı
SPOİLER
Ben pek beğenmedim. Neydi öyle armament yapıp yumruklaşmalar falan. Şöyle bir kaç imba teknik göreydik bizimkilerden. Zephry vs Luffy nin sonunda Zephry in nefesi kesildi yere düştü ama sonra kalkıp Yasakani no Magatama gibi bir tekniği bile direk aldı ve kalkıp savaşmaya devam etti.
Ayrıca Aokiji reis ya :( ODA Akainunun yüzünü ısrarla göstermiyor. İnşallah bir Partizan Martizan falan filan çizmiştir Akainu yu Aokiji reis.
yeni bitirdim izlemeyi dediğin gibi sonu pek tatmin edici değil. ODA 20 yılda bir adam gibi bi movie çıkardı onda da hevesimizi kursağımızda bıraktı.
zoro'nun yeni hali ile sağlam bi vs atmasını isterdim. daha doğrusu tayfanın komple gücünü görmek istiyordu herkes ama sanırım animede görecez bunu yeni arc'da
ama ODA'nın 'z'yi bu kadar kolay harcatmamasını anlıyorum. eğer z gibi bir adamı orada luffy'e yedirseydi bu demek olur ki luffy bir amiral gücünde yada yüzde 80 amiral gücünde. bunu bilerek ODA yedirmedi 'z'yi.
aokiji fena madara olmuş ama akainu'yu dediğin gibi sır gibi saklıyor çizik değilde derin bi yara bekliyorum yüzünde yoksa o ada boşuna mı o hale geldi. aokiji her ne kadar onun gücünde olmasa da iz bırakmıştır mutlaka
-
Kreyzi bunu yazdıZachariah bunu yazdı
SPOİLER
yeni bitirdim izlemeyi dediğin gibi sonu pek tatmin edici değil. ODA 20 yılda bir adam gibi bi movie çıkardı onda da hevesimizi kursağımızda bıraktı.
zoro'nun yeni hali ile sağlam bi vs atmasını isterdim. daha doğrusu tayfanın komple gücünü görmek istiyordu herkes ama sanırım animede görecez bunu yeni arc'da
ama ODA'nın 'z'yi bu kadar kolay harcatmamasını anlıyorum. eğer z gibi bir adamı orada luffy'e yedirseydi bu demek olur ki luffy bir amiral gücünde yada yüzde 80 amiral gücünde. bunu bilerek ODA yedirmedi 'z'yi.
aokiji fena madara olmuş ama akainu'yu dediğin gibi sır gibi saklıyor çizik değilde derin bi yara bekliyorum yüzünde yoksa o ada boşuna mı o hale geldi. aokiji her ne kadar onun gücünde olmasa da iz bırakmıştır mutlaka
Hocam karakterler hariç ODA nın parmağı yok filmde. Senaryo falan ODA ya ait değil yani tam olarak. Yoksa sanmıyorumki bizim manyak mangaka böyle saçma işler yapsın.